6-те най-добри зимни тичащи чорапи да купят през 2018 година

Носенето на правилните чорапи по време на бягане в студеното време не е само въпрос на комфорт, но и проблем с безопасността. Ако краката ви станат твърде студени и влажни, може да сте изложени на риск от измръзване. Опитайте някои от тези тичащи чорапи за максимален комфорт и защита при работа през зимата.

1 -

Drymax Cold Weather Running чорапи имат специална двуслойна система за премахване на влагата, която незабавно премества влагата от кожата през вътрешния Drymax слой към външния абсорбиращ слой, като поддържа краката суха. Третият слой изолация от влакна Drymax беше добавен по протежение на предната част на чорапа, тъй като тази зона е най-студена поради вятърния студ.

Чорапите също така се отличават с гъста подложка (вместо с гъста подложка), тъй като предпазва краката, без да се отразява неблагоприятно върху прилягането на обувките. Тези чорапи са предназначени за използване при студени и охлаждащи условия, като поддържат краката сухи, удобни и без мирис.

2 -

Runners дават на Darn Tough Vermont чорапи високи оценки, особено за поддържане на краката топли и сухи по време на студено време. Тези чорапи са тънки и удобни, но запазват добре топлината. Те отблъскват влагата и също така са антимикробни, така че краката ви ще останат сухи и без миризми.

3 -

Много бегачи се кълнат в чорапите "Торло" за предпазване от възглавници, комфорт и защита от блистери. Тези чорапи притежават максимална плътност за фитнес плътност за по-добра трайност, както и защита срещу удар и удар. Леката подложка в арката осигурява поддръжка на арката и по-добро прилягане.

4 -

Ако вашите меки блистери са проблем за вас, тези чорапи са чудесни за вашите зимни писти. Те са изработени от Drynamix и мохер, които са идеални за поддържане на краката сухи. Drynamix избутва влагата от кожата и мохерът има способността да задържа влагата и да поддържа краката ви топла през зимата. Те са налични на четвърт дължина или на дължина на екипажа.

5 -

Ако наистина обичаш летните ти чорапи, които все още искаш да ги носиш през зимата, можеш да носиш панталони, като тези от Injinji, под любимите ти чорапи. Построен с пет отделни ръкави за пръсти, Injinji Performance Liner приляга на крака като ръкавица. Смесът от CoolMax, Lycra и найлон осигурява удобство, което предпазва от мехури, като същевременно поддържа краката ви удобни, хладни и сухи.

6 -

Изработени от вълна Merino, SmartWool PhD Running чорапи регулират температурата и влагата, за да ви помогнат да останете топло през зимата и да се охладите през лятото. Тестери казват, че моделът "лек" предлага малко повече подложки от "ултра леките" чорапи, което прави лекия модел удобен избор за зимата. Възможностите за втриване на чорапите ще поддържат краката ви сухи, което означава, че те също ще останат топли и нямат блистери.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .