5-те най-добри мъжки тенис обувки за неутрални бегачи да купят през 2018 година

Получаването на правилните обувки за обувки за вашия тип крака е една от най-важните стъпки, които можете да предприемете, за да предотвратите наранявания и да се движите комфортно. Ако не подкопавате (краката ви се търкалят навън, когато бягате) или превишавате (краката ви се търкалят навътре, когато бягате), тогава сте неутрален бегач. Можете да носите обувки, произведени за неутрални пътеки или такива с леко плоски крака или високи сводести крака. Не купувайте обувки за бягане, които имат много стабилност или контрол на движението - нямате нужда от тях. Ето някои препоръчителни обувки за мъже, които са неутрални състезатели.

Независимо дали тренирате за 5K или маратон, Mizuno Creation е отличен избор за неутрални мъже. Тези обувки обикновено получават висока оценка от страна на потребителите, че са трайни и добре омекотени обувки. Той разполага с вградена система за вграждане в средата на Mizuno Intercool, която намалява натрупването на топлина и влажност в обувката, което ви осигурява удобно пътуване.

Мъжкият въздушен мащаб Vomero + Running Shoe за мъже увеличава ефективността, като позиционира крака ви по-близо до земята чрез тънък профил Zoom Air Shock Absorption System. Невероятно лек и отзивчив, това е изключителна бягаща обувка за неутрални мъжки бегачи, търсещи удобна обувка за движение по пътищата. Обувката включва джоб под подложката, където можете да поставите iPod nano сензор и да го превърнете в личен тренировъчен тренировка, използвайки свързването на Nike + iPod Sport Kit.

Тези обувки са добре подплатени, страхотни при абсорбцията на удари и са леки. Стелката ComforDry на обувката ще ви помогне да поддържате краката си сухи и здрави. Чудесна обувка за неутралните и ненатрапчиви мъжки бегачи, Asics GEL Nimbus постоянно получава високи оценки от своите ползватели.

Независимо дали се движите на закрито или навън, тези обувки предлагат страхотна поддръжка, приятна възглавница и невероятен комфорт. Обувките Brooks Glycerin са идеални за неутрални до леки назъбващи мъжки бегачи, търсещи леки обувки за изпълнение.

Тази неутрална обувка от Saucony получава високи оценки от бегачите за удобната му форма. Те са страхотни като олекотена тренировъчна обувка за по-кратки тренировки, но също така имат достатъчно стабилност за дълги писти. Допълнителен бонус е, че тази обувка е по-евтина от обувките с подобно качество.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .