8-те най-добри колани да купят през 2018 година

Поддържайте телефона си, клавишите и по-удобно за всички ваши писти

Когато работите повече от една миля или две, вие бързо осъзнавате, че не можете лесно или удобно да съхранявате телефона си и други важни неща в джоба си или да ги държите в движение. За щастие, с многобройни текущи колани на пазара, има много просторни и сигурни опции, за да ги съхранявате всичко.

Независимо дали имате нужда от малък лента за бягане, за да задържате спортни гелове или просторен работен кош, който ви позволява да носите всичко, от което се нуждаете, този кръг от най-добрите колани предлага нещо за всеки. Обърнете внимание и вижте кои от тях най-добре отговарят на вашите нужди, предпочитания и бюджет.

Един от най-популярните колани на пазара, Flipbelt Zipper Running Belt, е непрекъснат контур от материал, така че той премахва ключалки, които могат да ви раздразнят и да ви разкъсат. Със своя елегантен и ясен дизайн коланът има и непрекъснато главно отделение, включващо четири отвора, в които можете да задържите най-важното и да получите лесен достъп. Просто го дръпнете и я носете навсякъде, където се чувства най-удобно на кръста. Веднъж на място, FlipBelt не се движи, не се движи, не се откъсва, не може да се разочарова, и лесно можете да забравите, че дори е там.

Предлага се в пет размера от 18 инча до 38 инча, тя се простира, за да побере повечето типове тяло. Материалът от микро-поли и ликра има дишащо, леко усещане и може да се мие в машината, така че можете да го хвърлите направо в прането с останалата част от работещите си дрехи. FlipBelt се предлага в широка гама от цветове и има известна отразяваща способност, за да ви помогне да останете видими при условия на слаба осветеност. Има много имитатори на дизайна им, но FlipBelt е оригиналът и остава най-добрият по рода си.

Водещ на пазара на ремъците от години, SPIbelt продължава да изнася висококачествени и високопроизводителни ленти на разумни цени. SPIbelt може да изглежда малък, но този лъскав колан се разширява и може сигурно да държи клетъчен телефон, ключове, до пет енергийни гел пакета и други малки лични вещи. Моделът серия Performance има увеличен джобен размер, за да може да поддържа големи телефони. Той също така има устойчив на атмосферни влияния цип, за да поддържа сухите ценности по време на бягане. SPIbelt не скача, не се движи или не се движи, докато се движи или прави други дейности. Той е регулируем, така че може да се побере в талията от 24 до 52 инча.

Популярният джобен тенис колан на Gear Beast Dual Jumper е изключително удобен, просторен и има много от същите характеристики на по-евтини движещи се колани, което го прави отлична за парите. Пълно регулируемият двукомпонентен хип пакет има достатъчно място за всичките ви най-важни неща и е подходящ за всички мобилни телефони, дори по-големи модели. С удобна, мека еластична талия, коланът не отскача веднъж на място, намалявайки риска от износване. Достъпът до задните слушалки улеснява включването и управлението на слушалките. Друга готина характеристика са еластичните кобури за аксесоари, които могат да се използват за бърз достъп до елементи като гелове или балсам за устни. Ако не сте сигурни дали работещ колан ще работи за вашата рутинна работа, предлагаме да започнете с тази опция.

С шест еластични слотове за задържане на спортни гелове, Fitletic Ultimate Race Belt е перфектен за състезания на дълги разстояния и писти. Регулируемият колан не се движи нагоре и не се разнася, така че няма да се почувствате неудобно или болезнено в по-късните мили. Той също така разполага с цип, еластичен и здрав неопренов калъф и вътрешен джоб за зареждане на телефона, кредитни карти, пари в брой и други най-важни неща. Можете да използвате превключвателите, за да прикачите номера на състезанието, така че не е нужно да се справяте с карането на безопасни игли за състезателния ден. Ако имате нужда от повече място за съхранение или искате да прикрепите бутилки за вода, можете да закупите някои от допълнителните принадлежности на Fitletic.

Един от най-често срещаните елементи, които бегачите забиват в задвижващите си колани, е техният мобилен телефон, така че е важно коланът да може удобно да се побере в телефона ви, дори и да е един от по-големите модели. Спортният пояс Sporteer Kinetic K1 е специално разработен, за да се побере на големи телефони и калъфи, и осигурява пълен достъп до екрана на телефона чрез чувствителния към докосване прозорец. Той също така разполага с лек дизайн, който не се изплъзва и мека, устойчива на изпотяване мрежа, която позволява удобно прилягане. Въпреки че този колан е направен за телефони, има и допълнително пространство във вътрешните джобове, за да носите идентификационни номера, спортни гелове, ключове, парични средства и други малки елементи.

Ако просто не ви харесва да изглеждате или да усещате колан около кръста си, докато бягате, Running Belt Belt е отлична алтернатива за задържане на всички ваши най-важни неща в движение. С дизайна на торбичката, той може лесно да се прикрепи към всяка талия, използвайки серия от силни магнити, за да я задържи перфектно на място. Просторните вътрешни и външни джобове са изработени от подсилен материал, така че вашите ценности са безопасни от пот и дъжд. Друга удобна функция е приставката за слушалки с страничен цип, която позволява лесен достъп при използване на жични слушалки.

Неопреновият колан Nathan 5K е толкова лек, че ще забравите, че дори го носите. Големият джоб с цип е достатъчно голям за вашия смартфон, а по-малкият е идеален за съхранение на пари и други важни неща. Със своите отразяващи функции, ще бъдете лесно забележими при условия на слаба осветеност. Той също така идва в няколко различни забавни цветове, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на Вашия стил.

Ултра удобният колан Amphipod AirFlow Microstretch е елегантен и достатъчно лек, за да се носят, когато се състезавате, но все още е достатъчно разтеглив, за да се поберат всички ваши важни за деня състезания. Тънката мрежа на колана позволява на въздуха да циркулира, така че да не се изпотявате под него. Комфортният ъгъл на опъване е регулируем и с плътно прилягането си, той наистина отговаря на своята претенция "без отскачане".

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .