7-те най-добри текущи часовници, които да купите през 2018 г., за да проследявате маршрута си

Да, вярно е, че бягането е спорт с ниска поддръжка, в по-голямата си част и всичко, от което наистина се нуждаете, е добър чифт обувки за бягане . Но часовникът може да е полезен. За начинаещи, работещите часовници могат да ви помогнат да проследявате колко дълго сте работили или да измервате интервалите си на изпълнение / ходене . По-опитни участници предпочитат да използват усъвършенствани функции като сърдечен мониторинг и GPS, за да подобрят качеството на обучението и тяхното представяне.

Ако мислите за закупуване на часовник за бягане, има няколко добри варианта. Независимо дали търсите мощен GPS часовник за проследяване на всички ваши статистики или просто основен часовник за движение, ние имаме часовник за вас.

Всеки бегач, който е в джаджи или проследява разстоянията си, ще хареса един от тези GPS Garmin Forerunner GPS системи. Те следят всякакъв вид информация, включително докъде сте стигнали, как да се върнете към началната си точка и много статистически данни, които могат да бъдат изтеглени на компютъра ви. Forerunner следи количеството изгорени калории и ги изчислява в хода на тренировка. Той също така ви позволява да знаете, когато постигнете личен запис от разстояние. Друга особеност, която участниците в състезанието е, е да спре и да се възобнови въз основа на скоростта, така че не е нужно да държите натискането на бутоните за спиране и старт. Най-новите модели разполагат с монитор за сърдечен ритъм, базиран на китката, и ви позволяват да получавате известия за текст, обаждания и имейли от вашия смартфон.

Ако търсите евтин часовник без GPS технология, часовникът Timex Ironman Triathlon Watch е лесен и лесен за използване, но е достатъчно мощен, за да отговори на вашите нужди за обучение и състезания.

Разполага с 100-часов хронометър с резолюция 1/100 секунди; 50 памет памет, 50 разделителна памет, 50 памет тренировка; дневник за обучение с най-добра обиколка, средна обиколка и общ сегмент с дата; индиго задно осветяване за лесно гледане при условия на слаба осветеност; 3 аларми; и 2 интервални таймера с 99 броя броячи. В допълнение, той е много елегантен, стилен и се предлага в няколко различни цвята.

Купете Timex Ironman Women's Triathlon Watch на Amazon.com

Купете Timex Ironman Men's Triathlon Watch на Amazon.com

Тази ултра тънка, лека интелигентна технология е всичко-в-едно устройство, което ви позволява да проследявате всичките си писти и други дейности и да получавате сигнали за входящи обаждания, текстове, имейли и календари, както и известия от социалните медии и други приложения. Зареждането на акумулатора продължава през всичките ви дейности за период от 3 седмици в режим на проследяване / дейност или до 10 часа с помощта на GPS. Потребителите също така разказват, че това е удобно да се носят през целия ден и е лесен за четене при слабо осветени или много слънчеви условия.

Този часовник с GPS от TomTom разполага с изключително голям дисплей, който ви позволява да виждате ключовите статистически данни наведнъж. Можете да видите разстоянието, времето и скоростта на движение на дисплей с висока разделителна способност и с висок контраст. Бегачите също така харесват управлението с един бутон, което им позволява лесно да се придвижват чрез функции и ключови статистики. Друга чудесна функция е QuickGPSFix, която помага на часовника ви да намери точното ви местоположение бързо, за да можете да започнете работата си.

Ако просто започнете да бягате и не искате да инвестирате в скъп часовник, този основен часовник от Casio е перфектен. Много евтин и лек, той също така разполага с автоматична LED светлина, аларма, възможност за обратно броене и хронометър с 60 памет памет.

Друга опция за GPS часовник, този навигационен GPS часовник Nike + SportWatch не само каже време. Можете да получите точна скорост и разстояние за вашите писти, на закрито или навън - дори ако GPS сигналът бъде прекъснат. Този бягащ часовник също показва картографирани маршрути, маркира обиколки и проследява сърдечната честота и изгорени калории. Използвайте го, за да получите мотивационен тласък, като прегледате предишни изпълнения (до 50 писти) и PR s и задайте автоматични напомняния за изпълнение, когато даден период не е записан за определен период от време.

Ако пожелаете информация за вашите писти и друга дейност, Polar M400 може да бъде часовникът за вас. Това е часовник, работещ с GPS, с вградени функции за проследяване на активността за бегачи на всички нива. Това водоустойчиво устройство, предлагащо няколко различни цвята, съчетава най-добрите характеристики на часовника GPS с 24-часова фитнес занимание и проследяване на съня, така че участниците могат да наблюдават и анализират цялостната картина на ежедневната си дейност и упражнения.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .