Джени Крейг Преглед на загуба на тегло

Преглед на качеството на храните, разходите и ефективността на програмата

Джени Крейг е програма за отслабване, основана през 1983 г., която придава своята ефективност на простото ограничаване на калориите, мазнините и размера на порциите. Клиентите, записани в плана, предлагат пакетирани храни, които покриват всички ястия и повечето закуски.

Дозировката варира от 1200 до 2300 калории на ден, в зависимост от теглото на клиента, навиците за фитнес и мотивационното ниво.

Лицата по плана могат да очакват да загубят средно от 1 до 2 паунда на седмица, ако спазват стриктните правила на програмата.

Как работи Джени Крейг Диета

В диетата на Джени Крейг ядете три пакетирани ястия и две пакетирани закуски на ден, допълнени с допълнителна закуска по ваше желание. Диетите могат да избират своите ястия от меню с над 100 предястия и закуски или по телефона, или от местен център за отслабване на Джени Крейг.

В допълнение към плана за хранене, диетите получават подкрепа от консултантите на Джени Крейг по телефона или лично. Много от тях са бивши клиенти на Джени Крейг, които са преминали обучение за хранителни и фитнес програми в съответствие с основните принципи на програмата. Консултантите не са диетолози, а са на помощ да зададат постижими цели , да разработят план за хранене, да посрещнат хранителните предизвикателства и да отбележат успехи по пътя.

Хранене, вкус и размери на порцията

Пълната хранителна информация за всяко хранене на Джени Крейг е предоставена на уебсайта на компанията.

Храните обикновено имат ниско съдържание на калории и мазнини с целеви количества протеини, въглехидрати и диетични фибри.

Много заведения за обяд и вечеря са между 200 и 300 калории и предлагат около 4 грама фибри. Закуската е често 200 калории или по-малко, а закуската е около 100 до 125 калории.

Очаквайте размерите на порциите да са относително малки.

От чисто субективна храна, вкусът и качеството на храната на Джени Крейг всъщност са доста добри. Предпочитаните включват заредените картофи и бакашките пиленца Quesadilla.

Преодоляване на глада

Ако сте диета, която се бори с гладните угризения, ще се насладите на факта, че можете да "увеличите" своя план за хранене на Джени Крейг. Volumetrics е програма, която насърчава клиентите да ядат храни с високо съдържание на фибри , високо съдържание на протеини и нискокалорични храни. Те могат да бъдат добавени към вашия план за хранене, в идеалния случай с принос от вашия консултант Джени Крейг.

Например, печено яйце от Джени Крейг сам може да не е достатъчно удовлетворяващо за някои клиенти. За да отстраните това, можете да добавите салата с клин с салатен дресинг на Джени Крег или подобно ястие.

Ако имате нужда от повече от две Джени Крейг Класик Вафли за закуска, можете да добавите някои плодове или други мазнини топинги. Точката на Volumetrics е да се гарантира, че клиентите се придържат към диетата без да се чувстват лишени.

Полезни съвети за обем се предоставят на всеки пакет за подаръци.

Разходите за плана на Джени Крейг

Цената на плана на Джени Крейг варира в зависимост от елементите, които избирате. Преди да формулирате план, е добра идея да сканирате уебсайта и да увеличите общите разходи за храната и членството си.

За да започнете, има две нива на членство:

Цената на план за ядене на Джени Крейг варира от $ 15 до $ 23 на ден за средна дневна цена от 19,85. Ако поръчвате храна по телефона, ще трябва да добавите транспортни разходи от $ 29 за пакети, доставени в САЩ или Канада.

За да изчислите разходите, ще трябва да установите общия си седмичен разход и да умножите тази цифра според броя седмици, които трябва да сте в плана, за да достигнете целевото си тегло.

Например, да речем, че имате 30 паунда, които да загубите и да изберете премиум членство. Въз основа на диетата на Джени Крейг бихте очаквали да загубите средно 1,5 паунда на седмица и следователно трябва да сте в плана за между три и четири месеца.

Въз основа на тези параметри можете да изчислите седмичните си разходи, както следва:

Въз основа на тези седмични разходи бихте очаквали да похарчите между $ 2,684, ако бяхте на плана за 12 седмици (три месеца) до $ 3,578, ако бяхте на плана за 16 седмици (четири месеца).

Сега добавете към вашата такса за записване ($ 99) и 12 месечни членски внос ($ 19 x 12 месеца = $ 288), и ще достигнете обща сума между $ 2,972 и $ 3,866 all in.

Ефективност на програмата

Ползата от плана за отслабване на Джени Крейг е, че размерът на порциите и хранителният прием са строго контролирани. Докато може да очаквате да загубите между един и два лири на седмица, някои хора ще загубят повече, а други ще загубят по-малко. Както при всеки план за диета, загубата на тегло варира от индивида.

Въз основа на клиничните изследвания резултатите от програмата обикновено са положителни, но скромни. Изследване от 2015 г., публикувано в Annals of Internal Medicine, предполага, че диетите, които са следвали плана на Джени Крейг, са се представили малко по-добре от други търговски програми, но не с много. Тя подчертава значението на избора на план, който не само отговаря на вашите нужди, но и адресира вашите ограничения като индивид.

Ако разгледате плана на Джени Крейг , направете сравнение с други програми за отслабване, сравнете разходите и вземете добър и дълъг поглед как всеки план се вписва в начина ви на живот. В крайна сметка, "правилният" план за диета ще бъде този, с който сте готови и ще можете да се придържате.

> Източник:

> Gudzune, К .; Doshi, R .; Mehta, A. et al. "Ефикасност на програми за отслабване в търговската мрежа: актуализиран системен преглед". Annal Inter Med. 2015; 162 (7): 501-12. DOI: 10.7326 / М14-2238.