Кришна на живо онлайн преглед Фитнес

Онлайн клубът за кърмене за потребителски класове

Crunch фитнес центрове са добре известни със своите авангардни класове, висококвалифицирани обучители и клиенти от висок клас. И като се има предвид способността на клуба да се задържи пред кривата, когато става дума за фитнес тенденции, не е изненадващо, че те са първата национална фитнес верига, която ще пусне напълно онлайн платформа за членство, Crunch Live.

За $ 9.99 на месец (или $ 90 отстъпка годишно), абонатите на Crunch Live получават достъп до изключителни класове за фитнес и програми, водени от популярни тренировки за Crunch.

Класовете варират в дължина от 15 минути до 30 минути и включват ключалки като Yoga Body Sculpt, Hard Core Court и Chisel & Chill With GRID.

След тестването на програмата установих, че качеството на видеото и звука е професионално, инструкторите са висококачествени и класовете са интересни. Но има няколко неща, които могат да бъдат различни по програмата. Проверете неговите предимства и недостатъци:

Кришна на живо ползи

Не е изненада, че една от най-големите предимства на Crunch Live е, че е онлайн платформа за стрийминг. Нямате нужда от членство в салона, за да се насладите на тренировките. Това каза, че има много онлайн стрийминг тренировки на разположение на средния потребител. Това са нещата, които правят Crunch Live да се открояват от други възможности:

Неприятни лоши резултати

Само защото Crunch LIve е свързан с Crunch гимнастически салони, това не означава, че това е най-добрата онлайн платформа за стрийминг. Ето защо:

Кой Crunch Live е най - добър за

Crunch Live е подходяща за всеки, който е любопитен за програмите за фитнес за Крънч, но няма достъп до фитнес зала Crunch или до всеки, който е член на фитнес за Crunch, който често пътува или не може да стигне до клас. Има какво да се каже за зали, които имат лични и онлайн класови формати, които ви позволяват да поддържате редовната си рутина където и да сте.

Тъй като всички са различни, бих предположил, че ако сте любопитни, продължете и проверете. Crunch Live предлага безплатна 10-дневна пробна версия, така че няма нищо лошо в това, че ви дава вихър.