Къде да намерим най-добрата боксова тренировка

Използвайте домашна боксова тренировка, студио за бокс кампания или боксова фитнес, за да се поберат

Боксът е най-горещата тенденция да се удари в фитнес сцената след преденето. Бутикови боксови лагери за ботуши се появяват в градовете в цялата страна и онлайн обучителите правят по-лесно да правят боксови тренировки у дома. Но как тези тренировки се сравняват с тренировките на професионалистите, които се борят в ринга? И ако целта ви е да се подготвите бързо, къде ще намерите най-добрата боксова тренировка?

Боксови тренировки предимства

Ако все още не сте го опитали, може да се чудите защо боксът е толкова страхотна тренировка. Особено, ако сте свикнали да изгаряте калории на въртящ се велосипед , на елиптичен или на бягаща пътечка , може да мислите, че удрянето на нещата е контрапродуктивно за добро здраве и благополучие. Но експертите казват, че боксовата тренировка предоставя уникални предимства, които другите форми на упражнения не могат да се сравняват.

Джеремай Маестър е треньор в "Румбол Бокс" в Ню Йорк. Rumble осигурява тренировка с висока интензивност, която съчетава боксовото и силовото обучение. Maestre казва, че физическите ползи са значителни, когато започнете бокса, но спортът също така осигурява и умствени ползи.

"Боксът е тренировка за цялото тяло, която е насочена към краката, сърцето, гърба и горната част на тялото.Това, което повечето хора подценяват, е психическото предимство.Бугирането може да бъде много терапевтично по толкова много начини.Използвате всяка унция енергия в торбичка за множество за да се възползвате максимално от техниката си по време на тренировка, вие сте принудени да помислите за настоящия момент и сте принудени да отстраните ума си от стресови ситуации "

Maestre продължава да казва, че съществуват различни начини да се намери правилната боксова тренировка за вас, защото различните местоположения предоставят различни видове услуги. "Всичко зависи от това, което търсите", казва той.

Бокс кампания срещу бокс спорт: кое е по-добре?

Най-добрата боксова тренировка за вас зависи от вашата цел.

Ако целта ви е подобрена фитнес, загуба на тегло или забавление по време на изгаряне на калории, тогава най-добрият ви залог може да бъде бутиково-вдъхновено тренировъчно студио като Rumble, Shadowbox или Prevail. Тези съоръжения предлагат обучаващи лагери в боен стил и фитнес среда с висока енергийна група, която ще ви държи мотивирани и вдъхновени. Maestre също така посочва, че тези зали са идеални за всички нива. "Всеки може да спечели нещо", казва той.

Но ако искате да тренирате като боксьор, който се бори с пръстена, може да искате да посетите местна боксова гимнастика. И двете тренировки предоставят предимства, но тези ползи са малко по-различни. Maestre казва, че ако някой влезе в Rumble и каза, че целта му е да се бие в ринга, той би препоръчал по-традиционен метод на обучение.

Майк Фигьороа е аматьорски боксьор, който е сертифициран от NASM (Национална академия по спортна медицина) като специалист по подготовка за MMA. Той също така е и САЩ бокс сертифициран бокс треньор и Everlast Fit бокс треньор. Той казва, че ще получите страхотна тренировка в бутиковото студио, но те не преподават същата техника, използвана от боксьорите, които се бият в ринга.

"Бокс-вдъхновените студиа за ботуш използват бокса като инструмент, който да ви даде ефективна тренировка, но не е задължително да се научите да кутирате, ако наистина искате да тренирате като боксьор, отидете в местната боксова гимнастика".

Той обяснява, че ако се присъедините към местна фитнес зала, подобно на Gleason's Gym в Бруклин, обикновено сте назначен за треньор, който учи основите, които използвате, за да се борите в ринга. Те включват правилни комбинации от удари, крака и правилно изравняване. Той казва, че дори част от терминологията варира от салона до студиото. "Много бутикови студиа преподават" 4 "удар (или задната горна част), който е много различен от" 4 "удар, който се използва в пръстена."

Но Фигуроа също казва, че ако всъщност няма да се биете, ученето за фина настройка на ударите като про боксьор може да отклони тренировката ви, ако целта ви е кардио фитнес.

Той обяснява, че отнема време, за да научите как да поставите правилно юмрука, краката и тялото си. Това означава, че трябва да спрете, да говорите с треньора си и да повторите движенията бавно. През това време сърдечният Ви ритъм е вероятно да падне и може да не получите незабавната полза от тренировка, която желаете.

И така, какъв е крайният резултат? Най-добрата боксова тренировка за вас ще зависи от вашето ниво на ангажираност и вашите цели. Ако искате бърза тренировка да се оформите и да се забавлявате, тогава най-добре е боксовото студио за лагери за ботуши. Няма дългосрочен ангажимент и ще изградите здравина и кардио фитнес . Но ако искате да разберете изкуството и науката на бокса, за да изградите сила и фитнес с течение на времето, посетете местната боксова гимнастика.

Обучение как да кутия у дома

"Отиването в боксовата гимнастика е смущаващо", признава Фигероа. Поради тази причина, много домашни трениращи използват YouTube и други уеб сайтове, за да научат как да кутия. Но домашна боксова тренировка има няколко клопки, ако крайната ви цел е да купите като професионалист.

"На първо място", казва Фигероа, "трябва да наемете треньор, защото имате нужда от някой, който да удари. Хората обичат да удрят нещата и за това е вашият треньор - това е старият метод на училищното боксуване. трябва да е професионален там. " Той казва, че без подходяща инструкция за форма, лесно можете да се нараните, като удряте опонента си или дори торбичката.

Джош Мартинес е съгласен. Мартинес е сертифициран личен треньор, САЩ бокс-треньор, аматьорски боксьор и боксов треньор на "Everybody Fights" в Ню Йорк, където преподава боксовите основи, обучението и спортуването. Той основава метода Martinez, уникален тип фитнес програма, която използва основите на бойната дисциплина, като същевременно добавя движения, които са насочени към растежа на чистата мускулатура.

Той казва, че за да намерите точния бокс треньор, трябва да имате предвид четири фактора.

  1. Удостоверения . Добрият треньор трябва да има опит не само като боец, но и като треньор. Те също така трябва да имат история на дългогодишни щастливи клиенти. Поискайте справки.
  2. Програма . Оценявайте тренировъчната програма, преди да инвестирате. Уверете се, че планът е добре проектиран. Запитайте се: Работи ли за целите ми? Предоставя ли реалистичен график?
  3. Личност . Интервюирайте треньора, преди да се ангажирате да работите с него. Помислете дали това е или не някой, на когото можете да се доверите. Запитайте се: уважавам ли ги и ще ме уважават?
  4. Безопасност . Вашият треньор трябва да има най-добрите ви намерения и трябва да може да ви предостави удостоверения, за да ви увери, че той / тя е квалифициран да взема здрави и умни решения за вас.

Ако не разполагате с време или ресурси да наемете треньор, можете все още да направите боулинг тренировка у дома. Като алтернатива на традиционния бокс с удари, казва Figueroa, някои домашни трениращи използват shadowboxing, за да получат добра тренировка. Когато в полето за сянка няма контакт, все пак се възползвате от кардио тренировка.

Вътрешна сянка бокс тренировка

Тази домашна боксова тренировка, проектирана от Майк Фигероа, е най-подходяща за упражнения, които са поне умерено пригодни. За начинаещите може да се използва по- кратка тренировка за домашно боксуване или да се работи с треньор, докато не са достатъчно силни, за да упражняват соло.

Вътрешна сянка бокс тренировка

След загряването ще завършите четири кръга на бойни тренировки в сянка.

Когато тренировката за сянка е завършена, продължавайте да се движите, за да позволите на тялото ви да се възстанови правилно.

Като алтернатива на тази тренировка, много любители на бокса също използват онлайн тренировки, за да получат идеи за сесии. Фиуеро препоръчва видеоклипове в YouTube от Everlast Master Instructor, Jeff Hunter или онлайн видеоклипове в сянка, които осигуряват инструкции за психически и физически аспекти на спорта.

Словото от

Възползвайки се от новите фитнес тенденции е чудесен начин да поддържате тялото си във форма и ума си мотивиран. Ще избегнете изгаряне и също така ще получите умствени ползи, когато промените обучението си и принудите тялото ви да се движи в предизвикателни нови начини. Опитът на нови преживявания, като бокса, може да бъде смущаващ, но ползите правят поемането на риска си заслужава.