Пешеходни фестивали в САЩ и Канада 2018-2019

Разходете си чорапите на тези велики пешеходни фестивали. Тези фестивали за различни събития са неконкурентни и отворени за всички. Насладете се на събития за ходене по волска спорт, предназначени за пешеходци, пешеходци. Тези ходене фестивали може да има и социални събития, като посрещане-и-поздрави вечери и вечери. Някои са ръководили групови разходки и семинари. Други ви позволяват да се наслаждавате на разходките по свое собствено темпо и да се срещате с други проходилки.

1 - Уикенд на Деня на президента в Грузия

Уенди Бъмгарднер ©

16-19 февруари 2018 г. Присъединете се към Грузия Walkers за четири разходки и социални събития в Americus, Джорджия. Разходките ще се провеждат и в Олбъни, Андерсънвил и Плейнс. Вижте подробности на уеб сайта Georgia Walkers.

2 - Образование в Тексас Трейл, Сан Антонио

Сан Антонио Ривъруук. Гети изображения / Фотодиск

23-25 ​​февруари 2018 г. Това ново ежегодно събитие ви посреща в сърцето на Тексас на уикенда на Деня на президента през февруари. Сан Антонио е известен с това, че е празничен град, а февруари не е изключение. В това специално време на годината годишното тържество и Родео принасят хиляди каубои и кауборки, за да демонстрират уменията си. В разходките ще се появи прочутата река Сан Антонио, историческата Аламо, Мисиите на световното културно наследство, японската чайна градина, парка Брекенридж, университета Тринити, историческите квартали на кварталите Монте Виста и Крал Уилям, Ел Меркадо и др. В събота вечер можете да се насладите на вкусна мексиканска вечеря в Пико де Гало. Посетете уебсайта на Texas Trail Roundup, за да се регистрирате.

3 - Конференция за Атлантическия регион

16-18 март 2018 г. Клубовете в Атлантическия регион организират този ходещ фестивал и конференция, която включва три разходки, един велосипед и един плув. За 2018 г. ще се проведе в Дълес, Вирджиния. Разходките ще бъдат в Бирландс, исторически Льосбърг и Ботаническата градина на Медоулук. Ще има петък вечер на шведска маса и съботен банкет. Вижте подробности на уебсайта на асоциацията на Мериленд Фолкспорт.

4 - Конвенция на Асоциацията на асоциацията на американските волски спортисти

Калифорния Златният мак. GomezDavid

4-6 май 2018 г. Този годишен пешеходен фестивал се провежда през първия уикенд на месец май в различно място в Калифорния всяка година. Те имат среща за срещи и поздрави в петък, обяд и вечеря в събота. За 2018 г. ще се проведе в Лоди, Калифорния. Разходките ще включват Lodi Lake Park и историческа разходка в Lodi. Вижте събитията на уебсайта на асоциацията на Califorinia Volkssport.

5 - Годишно общо събрание и Конвенция на канадската федерация по волкспорт

25-27 май, 2018 г. Годишното общо събрание се провежда на различно място в Канада всяка година. Насладете се на гостоприемството и се срещайте с пешеходци от целия континент. Той ще се проведе в Халифакс, Нова Скотия за 2018 година. Ще има пет пешеходни събития, започващи и завършващи в хотел Atlantica. Насладете се на петък вечер, посрещане и смесване на социално събитие и съботен вечер на банкет. За подробности вижте уеб сайта на CVF.

6 - Северозападен регионален пешеходен фестивал и конференция

13-15 юли, 2018 г. Този регионален пешеходен фестивал се провежда на всеки две години в различни щати на северозапад. За 2018 г. пешеходците ще се насладят на красивата пристанищна зона на Англия, Вашингтон и олимпийския национален парк. Ще има пет разходки и мотор. Ще се състои петък среща и поздрав и вечеря на вечеря на събота. Вижте подробностите на уебсайта на асоциацията на Evergreen State Volkssport Association.

7 - Фестивал за ходене в Уайби, Купевил, Вашингтон

Септември 7-9, 2018. Този годишен фестивал на разходките на остров Уидбей изследва красотата на Puget Sound. Вижте подробности на уебсайта на Northwest Trekkers.

8 - Фестивал на FreedomWalk в САЩ

Джогър преминава отразяващ басейн и Вашингтонски паметник, DC. Сам Антонио фотография / момент / Гети изображения

20-21 октомври 2018 г. Този годишен пешеходен фестивал се провежда в средата на октомври. Той е одобрен от IML Walking Association, както и от AVA / IVV. Пешеходците се наслаждават на паметниците и забележителностите на Вашингтон, както и пътеките в Арлингтън, Вирджиния. Те имат 10 пешеходни маршрута с разстояния от 3 мили (5 километра) до 27 мили (44 километра). Всички разходки започват и завършват в хотел "Рослин Холидей Ин" в Кий Бридж, "Форт Майър Драйв" от 1900 година. Хотелът е на три пресечки от метростанция Rosslyn. Всеки ден има различни пътеки и пътеки. Организаторите създадоха пътеките за включване на живописни забележителности като остров Рузвелт, канала C & O, пътеката на "Капитолия на полумесеца" и парка "Глоувър Арчболд". Докато е основно събитие за разходки, участниците ще имат и възможност за мотор в събитието Arlington Loop & Swimming в басейна на хотела. Ходещите имат прозорец от няколко часа, за да започнат събитията си. Графикът започва с 5- или 10-километрова приятна разходка в петък. В събота пешеходците могат да изберат 6-, 12-, 21- или 44-километрови разходки. В неделя има 6-, 12-, 21- и 32-километрови разходки. В петък вечерта има социална вечеря и международна вечеря в ресторанта Vantage Point Holiday Inn в събота вечер. Вижте подробности на уебсайта на Фестивала на FreedomWalk в САЩ.

9 - Годишно събитие на

Национален парк Гуадалупе, Тексас. Ричард Стоктън / Гети изображения

Денят на Колумб Ден (средата на октомври) ежегодно. The West Texas Trail Walkers спонсорират тридневно събитие годишно с участието на забележителни сайтове. Те обикновено имат парти за добре дошли вино и сирене в петък вечер и бюфет в събота вечер. Вижте подробности на уебсайта на West Texas Trailwalkers.

10 - Разходка из Флорида

Фонтана в Тампа, Флорида. Майк Ланфер

2-4 ноември 2018 г. Walk Around Florida се провежда всяка година през последния уикенд през октомври или началото на ноември. За 2018 г. ще се съсредоточи върху района на Орландо. Потърсете подробности на уебсайта Happy Wanderers.

11 - Hershey Holiday Walkfest

Шоколадовият свят на Хърши. Гари Бърк / момент / Гети изображения

Денят на благодарността уикенд, годишно. Тази разходка се провежда в най-сладкия град в САЩ, Хърши, Пенсилвания, в края на седмицата след Деня на благодарността. Пешеходни разходки издирват Candy Lane и град Хершей, всички с вкус на шоколадов аромат във въздуха. Потърсете подробности на уебсайта на Susquehanna Rovers.

12 - Колониални разходки Уилямсбърг

Колониален Уилямсбърг, Вирджиния. BDphoto / Гети изображения

Декември 7-9, 2018. Това ежегодно събитие включва нощни разходки и ден разходки всеки ден, плюс плуване. Това е чудесен начин да празнувате празничния сезон с колинг и факли. Потърсете това събитие сред тези, които се провеждат от Peninsula Pathfinders на Вирджиния.

13 - Богатствата на измамната долина

Роджър Рей. Ерик Исаксън / Гети изображения

Май 2019. Четвъртото двугодишно събитие в Южен Орегон изследва красиви пътеки в района на езерото Lost Creek. Шест пешеходни маршрута включват лесни и предизвикателни разходки. Пешеходният фестивал е със седалище в Edgewater Inn в Shady Cove, Орегон. Има среща и поздрав в петък, вечеря на барбекю в събота и вечеря в неделя. Потърсете подробности от Rogue Valley Walkers.

14 - Убийства в Уикипедия в Гетисбърг

Гетисбърг. Том Джаксън

Ноември 2019. Това събитие се провежда на всеки две години и е спонсорирано от Йорк Уайт Роуз Уондърърс. Обикновено има четири разходки и плуване събитие. Една разходка посещава духовните места около южната част на града и части от бойното поле. Gettysburg е най-обичният град в САЩ. Days Inn Gettysburg ще бъде домакин на хотела, с отстъпка от наличните стаи. В събота вечер вечеря в бюфет "Генерал Пикет".

15 - фестивал "Виктория Феникс", Виктория, БК, Канада

Виктория, Британска Колумбия, Канада. Avatarmin / Гети изображения

3-5 май 2019 г. В клубовете с волкспорт на остров Южен Ванкувър се канят ентусиасти на фестивала във Виктория Фолкспорт, проведен в красива Виктория, Британска Колумбия през април в нечетни години. Уикендът предлага разходки за всички, от лесни 5-километрови разходки до предизвикателни полумаратонови и маратонови разстояния. Те са домакин на събитието точно на север от Виктория. Разходките са с изглед към океана, Елк и езерото Бийвър, както и пътеките Saanich. Потърсете подробности на уебсайта на фестивала Victoria Volkssport Phoenix Festival.

16 - Биенале Ава, Албания, Ню Йорк

Двугодишната национална конвенция на AVA ще бъде юни 2019 г. в Олбъни, Ню Йорк. Освен многобройни разходки има и общества, банкет, работилници и много приятелство. Потърсете подробности на уебсайта на Американския сайт за Volkssport.