Как да направим спад

Трудна промяна

Намаляването на падането е вариация на основния тласък, който значително увеличава трудността, като поставя краката ви по-високо от ръцете ви. Регулирането на височината на перото ви позволява да персонализирате интензивността на вашата тренировка, като използвате само телесното си тегло.

Намаляването на стреса е усъвършенствано упражнение на горната част на тялото, насочено към мускулите на гърдите, раменете, гърба и ръцете.

В допълнение, поддържането на правилното положение на твърдо тяло изисква справедливо количество сила и стабилност през цялата сърцевина, краката и гърба. Добавянето на това упражнение към рутинната тренировка на горната част на тялото ви е хубава алтернатива за извършване на основен тласък нагоре, плюс това, че не се нуждаете от много оборудване. Всичко, от което се нуждаете, е пейка, стъпка, бордюр, здрав стол или друг солиден обект, на който можете да почивате краката си, което ви дава малко повече телесно тегло, докато правите стандартно натискане.

Повдигането на краката ви леко променя ъгъла на движение, осигурявайки малко по-различен обхват на движение. Тази малка промяна променя мускулите по съвсем нов начин. Намаляването на натиска нагоре е един от многото различни начини, по които можете да промените натискането, така че продължете напред и го добавете към тренировките си веднъж седмично, или не?

Преди да скочите в спад на промоцията, е добра идея да направите около пет основни промоции с подходящи техники и пълен обхват на движение.

Ако имате проблеми с поддържането на правилното изравняване на тялото, не трябва да започвате да намалявате. Продължете да работите, докато не успеете да направите около 20 перфектни основни промивки. Тогава сте готови да се справите със стила на упадъка. В противен случай, помислете дали да вземете теста за натискане и да разберете как се измерва силата на горната част на тялото.

След това прегледайте тези съвети, които ще направят спада ви да натискате рутинни ефективни и безопасни.

Как да направим спада

Участие на мускулите по време на спада

Pectoralis major е главната цел на това упражнение, но височината на пейката леко променя фокуса.

По-високата пейка ангажира главата на главата на главния гръбначен стълб, но не и главата на гръбначния стълб. Долната пейка се съсредоточава върху главата на гръбначния стълб, но също така се захваща с главата на главата на главата на главата като синергист и помага при движението.

Другите синергични мускули, които са активни по време на отпадането, включват предния делтоид и трицепсът brachii.