10 закуски с ниско съдържание на въглехидрати в магазините за удобство

Вземете тези бързи храни с ниско съдържание на въглехидрати при удари на глада

Ти си навън и изведнъж гладни стачки. Не сте донесли с вас здравословна закуска с ниско съдържание на въглехидрати. Спрете в кафене, но дисплеят с храни е пълен с багелчета, кифлички и сладкиши. Какво можеш да направиш?

Ако има наличен магазин за хранителни стоки, това обикновено ще има някои големи възможности за ниски въглехидрати . По-широко разпространени, особено през всички часове на деня и нощта, са удобните магазини - обикновено пустош от преработени въглехидрати, захар и сол.

Но вярвайте или не, там са с ниски въглехидрати закуски, за да има там, ако знаете къде да търсите. Очевидно има разлика между малък магазин на бензиностанция и по-голям магазин за вериги. Но има някои опции за нисковъглехидрати, които може да видите:

1. Ядки

Ядките са едно от най-лесните неща, които можете да вземете в магазина и често са най-добрият избор. Ядките съдържат протеини, фибри и здравословни мазнини, така че те са задоволителни и вкусни. Фъстъците и бадемите са най-добрият избор, при около 3 до 4 грама ефективен (нетен) въглехидрат за унция. Кашуните са скорбяла, като имат около 8 грама ефективни въглехидрати за унция.

Внимание: внимателно четете етикетите при закупуване на ароматизирани ядки. Много от тях имат добавена захар, особено ако те са ароматизирани с мед, или някои други сладки аромати.

2. Семки от слънчоглед и тиква

Семената са друг голям избор от 2 до 3 грама ефективни въглехидрати на унция.

Пазете отново аромати. Някои ароматизирани слънчогледови семки имат не само захари, но и нездравословни транс-мазнини.

3. Сирене пръчици

Сирене пръчици, като нинджа сирене, са много добри избор закуска на около 1 грам въглехидрати на пръчка.

4. Сурови зеленчуци

Снек пакети от сурови зеленчуци стават все по-чести.

Целина е отличен избор, тъй като 3 унции целина имат само 1 грам ефективен въглехидрат. Три унции моркови имат 6 грама ефективни въглехидрати, а 3 грама броколи имат 3 грама. Потърсете ниско съдържание на въглехидрати, за да отидете с тях, ако искате, или ги сдвоите с фъстъчено масло, ако е налице.

5. Твърдо сварени яйца

От време на време ще видите твърди варени яйца в хладилника. Разбира се, яйцата са пълни с чудесни хранителни вещества и идеална закуска, особено ако можете да ги сдвоите с някакъв вид зеленчук.

6. Джърк и колбаси

Говеждото или пуешкото пуешко са често срещани в удобните магазини, заедно със сходни продукти като Slim Jims и други месни продукти, обвити с пластмаса.

Внимание: Много от тези продукти имат изненадващо количество захар. Прочетете пакетите внимателно. Някои от тях нямат хранителна информация, така че потърсете захари в списъка на съставките, включително тези подъл съставки, които означават захар .

7. Свинска кора

Свинските кори, или чичарони, често могат да бъдат намерени с чипс и други снаксове. Те често са ароматизирани по различни начини, но почти всички от тях са с ниско съдържание на въглехидрати. Въпреки че свинската кора може да звучи много нездравословно, най-големият им проблем е, че повечето от тях са натоварени със сол.

В зависимост от начина, по който са пържени, повечето мазнини обикновено са мононенаситени и около една трета от мазнината е наситена. Също така, те са "пухкави", така че калориите на порция не са високи - обикновено около 80 до 90 калории за сервиране от 9 части от 0,5 унция. Бъдете внимателни и проверете чантата за това колко порции са в нея.

8. Безалкохолни напитки без захар

Понякога ще видите бонбони без захар в удобните магазини. Необходимо е обаче да се внимава да се избягват по-високи гликемични захарни алкохоли , като малтитол, ксилитол и сорбитол.

9. Горещи кучета

Това е нещо като "последна инстанция" и ще трябва да я изядете без коктейл, за да избегнете въглехидратите.

Дори ако сте готови да го изядете с вилица, подправките се плъзгат. Но има начин, дори без вилица. Можете да пътувате подготвени с тортила с ниско съдържание на въглехидрати в пластмасова торба с цип, за да направите обвивка с горещо куче с ниско съдържание на въглехидрати.

10. Напитки

Вода, пенлива вода и диетични напитки (включително диетичен студен чай) са всички напитки с ниско съдържание на въглехидрати.

> Източник:

> USDA хранителни композиционни бази данни. Министерство на земеделието на Съединените щати. https://ndb.nal.usda.gov/ndb/.