5 Калорийно-спестяващи хляб суап за вземане на сандвич

Сандвичите са вкусни, преносими и пълни с възможности. Единственият проблем е, че те често са натоварени с калории, а храната с тежки въглехидрати е отчасти вината! Какво да правя? Ето някои калорийно спестяващи хляб суапове, които можете да използвате за следващия си сандвич.

Зелеви бонбони / опаковки

Зелето не е само за зайци. Листата на това вегетарианство са достатъчно дебели, за да държат всичко в сандвича ви.

Просто парете или варете големите външни листа, за да ги омекотите и да ги накарате да дъвчат по-лесно. След това купчина на протеини и зеленчуци. Между другото, зелето е чудесен източник на фибри, което ви помага да се чувствате удовлетворени. Чудите се какво да правите с малките вътрешни листа? Направете очарователни плъзгачи, или ги раздробявайте и добавете към месото .

Маруля хляб / тайна

Тази идея произтича от една от любимите ми ястия в азиатските ресторанти, пилешкото маруля се затваря! Вие буквално ще спестите стотици калории, като използвате маруля вместо нарязан хляб. Лично аз мисля, че си заслужава. Можете да обгърнете гигантски листа от салатки около вашите сандвичи (както бихте използвали тортила), или можете да създадете малки парчета "хлебчета", като отлепите няколко листа и ги използвате, за да изградите своя сандвич - идеален за подслон пилешко или сладки италиански бургери. Между другото, някои вериги за ресторанти (като Red Robin и Carl's Jr.) предлагат кифли от маруля като алтернатива за хляб.

Когато се съмнявате, попитайте.

100 калории плоски сандвичи

Добре, технически това са хляб, но те имат около половината от калориите на средната ви чифт хляб. Има толкова много сортове на рафтовете. Любимата ми е цели зърна (допълнително влакно). Вземете малко нагоре и ги използвайте за обяд и за сандвичи за закуска.

И когато става въпрос за това, което се случва във вашите сандвичи, има пет неща, които трябва да се оставят .

Капачки за гъби Portabella

Шапките Portabella са супер нискокалорична алтернатива на хляба. Докато те имат само около 25 калории всяка, тези магически гъби наистина ви изпълват! Просто ги изпечете или ги разбъркайте, докато се накълцате, преди да съберете сандвича си. FYI: Това е повече от сандвич с ножове. Гъби Portabella са чудесен суап, ако се опитвате да отслабнете .

Висока фибри тортила със 100 калории или по-малко

Тортилите са още една чудесна алтернатива на ролки с тежки въглехидрати и нарязан хляб. Но трябва да внимавате, когато пазарувате за тях! Много тортили (наричани още опаковки) са изключително високи в калориите. Високотемпературните тенденции са по-ниски в калориите, но за да сте сигурни, трябва внимателно да прочетете етикетите. Любимите ми тортили са фабриката La Tortilla Large Large Carb Tortilla - само 90 калории, плюс 13 пълнещи фибри.

За повече съвети и трикове, плюс безсъзнателни рецепти, храни и др., Регистрирайте се за безплатни ежедневни имейли на hungry-girl.com!