Снек бара Хранителни факти

1 - Как да изберете здравословен снек бар

Кристал Картие / Гети изображения

В един перфектен свят, здравомислещите ястители биха се наслаждавали на хрупкави, зелени зеленчуци, пресни плодове и малки порции слаби протеини. Но нека се изправим, животът ви не винаги е съвършен. Животът ви е изпълнен със забързани дни, когато трябва да вземете снек-бар, за да се задоволите с храната. Но коя снекбар трябва да избереш?

Най-добрите снек барове за отслабване или за здравословно хранене не винаги са снек-баровете, които имат най-здраво изглеждащите пакети или най-модерните хранителни фрази на етикета. Всъщност, много от тези са лоши избори, ако се опитвате да отслабнете. За загуба на тегло, вие искате да намерите барове, които предоставят много удовлетворение, без твърде много калории.

Така че, когато избирате снек-бар, който да е подходящ за хранене, избягвайте предната част на опаковката. Намерете фактите за храненето на снек-бара и го сканирайте за важни данни. Ето какво да търсите:

Размер на бара. Снек баровете могат да варират от 20 грама до над 70 грама. По-големите барове ще бъдат повече от пълнене, но може да съдържат повече мазнини и калории, отколкото имате нужда от време за закуска . Но по-малките барове може да не задоволят глада ви и може да се наложи да ядете повече от един. Вероятно ще откриете, че средно големият бар, приблизително 40-50 грама, ще ви напълни между храненията.

Макронутриенти. Проверете дали колко грама протеини, въглехидрати и мазнини съдържат.

Калории. Калориите са най-важни, когато се опитвате да отслабнете. Но много здравословни снек барове имат повече калории, отколкото имате нужда от хранене.

2 - Снек барове, които трябва да избягвате, ако се опитвате да отслабнете

Много популярни снек барове са разработени за бегачи, туристи и други спортисти. Ако се опитвате да отслабнете, това са снек-баровете, които трябва да избягвате. Защо? Тъй като те са предназначени да осигуряват бърза енергия на спортистите, които се нуждаят от добро представяне по време на състезание или тренировъчно събитие. Те не са непременно предназначени да ви помогнат да отслабнете.

Така че, ако целта ви е загуба на тегло, избягвайте снек барове, които съдържат твърде много калории - дори ако барът съдържа здравословни съставки, има здраво изглеждащ етикет и снимки на здрави спортисти отпред. Много спортно изглеждащи протеинови барове са чудесни за спортистите и строителите, но имат прекалено много мазнини и прекалено много калории за хора, които се опитват да отслабнат.

Трябва да можете да намерите снек бар, който има 200 калории или по-малко. Имайте предвид, че един Snickers бар има 250 калории и най-вероятно няма да ядете бонбони като част от вашия план за отслабване. Така че, ако видите бар, който изглежда добре, но съдържа твърде много калории, прескочете го и потърсете опция с по-ниска калоричност.

3 - Здравословни захарни барове с фъстъчено масло

Ако обичате фъстъчено масло и обичате шоколада, тогава може да искате да опитате Simply Protein фъстъчено масло. Maple Pecan и какаовото кафе също са популярни вкусове. Този 40-грам бар е достатъчно голям, за да задоволи глада ви, но достатъчно малък, за да се побере в куфарчето или чантата. Пълна, вкусна и лесна за намиране в местния магазин.

Просто Протеинът също така прави разнообразие от други закуски, включително протеинови чипове и протеинов кърч (смес от суроватъчни протеини, плодове и ядки), за да задоволят глада ви. Така че, ако търсите нещо хрупкаво по време на закуска, това са добри възможности за нискокалорични и високо съдържание на протеини, които да се вземат под внимание.

4 - Снек барове в стил гранула

Ако сте диетолог, който предпочита по-традиционен снек-бар в стил "гранула", голяма нискокалорична снек-бара за вас ще бъде барът "Здравословни зърна" - фъстъчено масло "Dark Chocolate". Ще получите по-малко протеини в този 35-грам бар, но много пълнозърнести храни, за да ви напълнят и да ви задоволят.

Природна долина Фъстъчено масло Грозните гранули барове също са относително ниски в калории (190 калории на две барове, обслужващи) и осигуряват 4 грама протеин. И може да видите някой от тези възможности на местния пазар:

5 - Захарни барове, богати на протеини

Ако се опитвате да увеличите приема на протеин, има много възможности за избор. Почистващите протеинови барове на PowerBar са чист избор. Баровете се предлагат в аромати, като шоколадово бисквитно бисквитно тесто или бисквити и крем и осигуряват 20 грама протеин и само 2 грама захар и 5 грама мазнини.

След това може да има няколко дни, когато имате нужда от вашата снек-бар, за да замените хранене. В тези ситуации, вие ще искате да намерите снек бар с повече протеини и повече калории. Premier Protein Dark Chocolate Mint е умен избор.

Този бар има повече калории, отколкото един Snickers бар, но по-малко мазнини, но калориите идват от протеини за изграждане на мускули. Ако включите този висококачествен снек-бар като този в добре балансиран план за хранене, контролиран от калории, ще можете да поддържате диетата си на пистата - дори и с допълнителните калории.

6 - Сладки барове, подходящи за бюджета

Накрая, един от любимите ми снек барове е също така един от най-евтините и най-лесните за намиране. Пазарните тоалетни белтъчини се пълнят, вкусват и не струват колкото много високопротеинови барове на пазара. И не е нужно да посещавате специализиран магазин или аптека, за да ги намерите. Ще намерите баровете в 6 броя кутии в магазините Target във вашия район. Всеки 50-грам Шоколад Deluxe Protein Bar съдържа:

Market Pantry също така прави шоколадов фъстъчен протеин бар за любителите на ядките.

7 - Най-добрите закуски за dieters

Разбира се, най-добрите здравословни закуски за диети обикновено са леки закуски, които си направите . Защо? Защото, преди да планирате и приготвите закуската си , обикновено планирате и подготвяте храната си. И диетолозите, които планират предварително хранене (и тренировки!), Обикновено са тези, които намират успех.

Ако можете да седнете веднъж седмично и да планирате здравословни ястия и закуски , контролирани от порции , ще можете да се наслаждавате на храната, която обичате, и да останете доволни през целия ден.