Закуски с протеини, които имат ниско съдържание на калории

Здравословни закуски, които увеличават приема на протеини

Когато сте гладни, избирате ли закуски с протеин? Изследванията показват, че хората, които консумират повече протеини през целия ден, имат по-голям успех в загубата на тегло от хората, които консумират по-малко. Така че, когато се опитвате да отслабнете, трябва не само да включите протеини в храната си , но и в закуската си.

Проблемът е, че много протеинови закуски също са с високо съдържание на мазнини, калории и захар.

Някои са предназначени за спортисти, които се опитват да наддават на тегло, а някои високотехнологични закуски просто не са здрави. И така, какво да правиш? Използвайте тези списъци, за да намерите здравословни, нискокалорични закуски с протеини.

Здрави бързи закуски с протеини

Ако сте на път и трябва да намерите бърза захапка, не е нужно да посещавате специализиран магазин за витамини. Ще намерите няколко здравословни закуски с високо съдържание на белтъчини в местния магазин за хранителни стоки или магазин за храни. Потърсете някой от тези здрави, удобни неща.

Също така ще откриете, че някои ресторанти за бързо хранене, като Jamba Juice, правят гладки продукти, които лесно се хващат и излизат.

Бъдете внимателни, обаче, защото някои напитки съдържат повече захар, отколкото протеини и могат лесно да излязат от вашата диета. Не забравяйте да проверите данните за хранителните стойности, преди да поръчате.

Опаковани гладене може да бъде здравословна, удобна закуска с протеини, но внимавайте да проверите етикета "Хранителни факти" преди да купите. Някои бутилирани протеинови шейкове са направени от плодови сокове, за да стимулират сладостта.

Крайният резултат е, че получавате добавена захар без фибри и по-малко протеини.

По-нискокалорични протеинови закуски

С някои планиране и интелигентно пазаруване можете да напълните хладилника и килера със здравословни закуски на белтъчини. Можете дори да направите протеинови барове и други закуски, за да спестите пари. Ако имате различни опции за протеинови закуски, готови през цялото време, те са по-лесни за хващане, когато сте гладни. Тогава ще бъде по-малко вероятно да отидете на ниско-хранителни закуски като чипс и бисквитки.

Накрая винаги имайте предвид, че въпреки че протеинът помага да се изгради чиста мускулна маса и да се увеличи метаболизма ви , повече протеин не винаги е по-добре. Яжте правилния брой калории всеки ден и правилното количество протеин, за да отслабнете и да запазите паунда на разстояние за добро.

Източници:

Д-р Джордж А. Брай; Стивън Р. Смит, MD; Д-р Лилиан дьо Джондж; Д-р Хуи Сйе; Д-р Дженифър Роуд; Корби К. Мартин, доктор; Д-р Марлене Мост; Къртни Брок, МС, РД; Сюзън Манкузо, BSN, RN; Леан М. Редман, доктор. "Ефект от съдържанието на диетични протеини върху увеличаването на теглото, енергийните разходи и състава на тялото по време на преяждането". Journal of American Medical Association 2012; 307 (1): 47-55.

Ръсел дьо Соза, Джордж А Брай, Винсент Кери, Кевин Д Хол, Мерил Льо Боб, Катрин М Лория, Нанси М Ларандж, Франк М Сак, Стивън Р. Смит "Ефекти от 4 диети за отслабване, и въглехидрати върху мастната маса, чистата маса, висцералната мастна тъкан и чернодробната мастна тъкан: резултат от проучването POUNDS LOST. " Американски вестник за клинично хранене 18 януари 2012 г.

Андреа Р. Йосе, Стефани А. Аткинсън, Марк А. Тарнополски, Стюарт М. Филипс. "Повишеното потребление на млечни храни и протеини по време на диетични и физически упражнения, причинени от загуба на тегло, помагат за масовата загуба на мазнини и по-слабата маса при наднормено тегло и затлъстяване при жени в пременопауза". Журнал на храненето 20 юли 2011 г.

Филипс СМ, Земел МБ. "Ефект на протеините, млечните компоненти и енергийния баланс в оптимизирането на телесния състав". PubMed.gov 2011; 69: 97-108.

Лиза Тее Морга, Меган Т Левер, Шийла М Уилямс, Рейчъл С Браун и Джим Ман. "Сравнение на диетите с високо съдържание на протеини и високо съдържание на фибри при жените с рискови фактори за метаболитния синдром: рандомизирано проучване". Хранене вестник април 2011 г.