Как да разкараме 10 лири

Отслабвайте с поетапно ръководство

Ако искате да загубите 10 килограма, нямате време да поръчате храна онлайн , да наемете личен треньор или да пазарувате за най-добрата диета . Имате нужда от бърз и прост, безмислен план за бърза загуба на тегло. Това ръководство стъпка по стъпка ще работи.

Уверете се, че следвате всяка стъпка в тази програма. Всяка задача играе важна роля във вашия план да загубите 10 килограма. Ако пропуснете стъпка, е по-малко вероятно да постигнете целта си.

Колко време ще отнеме да отслабвам? Някои диети могат да загубят 10 килограма за 2 седмици. Но количеството на теглото, което губите, зависи от началното тегло и от ангажимента ви към програмата. Здравословно отслабване обикновено се случва в размер на 1-2 килограма на седмица, но можете да загубите повече тегло с внимателно хранене и навици за упражнения.

1 - Задайте целта си да загубите 10 лири

Лео Патрици / Гети изображения

Защо искаш да загубиш 10 паунда? Извадете лист хартия и запишете отговора. След това поставете целта си на място, където я виждате всеки ден. Тази стъпка може да не изглежда важна, но това е най-важната стъпка в програмата. Уверете се, че го правите правилно с това ръководство.

| Повече ▼

2 - Получете помощ от семейството и приятелите

Нека всеки знае, че искате да загубите 10 килограма. Защо? Тъй като приятелите и семейството ви могат да ви помогнат да сте на път. Публикувайте целта си онлайн, кажете на колегите си или я съобщавайте на семейството си на вечеря. Можете дори да отидете на Facebook страницата си, за да получите помощ от мен!

3 - Нарежете калории, за да изгубите 10 лири

Най-добрият начин да загубите десет килограма бързо е да намалите калориите от ежедневната си диета. Но внимавайте да не отрежете твърде много. Ако не ядете достатъчно храна, диетата ви може да се задържи и да наддавате на тегло. Разберете колко калории трябва да ядете, за да отслабнете . След това изтеглете приложение за диета или използвайте инструмента си за проследяване на активността, за да сте сигурни, че ядете точната сума.

| Повече ▼

4 - Заредите на диетични храни

Попълнете шкафовете си и складирайте хладилника си с вкусни храни, които са с ниско съдържание на калории, но са с високо съдържание на фибри и протеини. Тези храни ще ви помогнат да останете доволни по цял ден, така че да не се налага да правите нежелана храна. Ще изгубите десет фунта по-бързо с храни в тези списъци.

| Повече ▼

5 - Упражняване всеки ден

Ако сте достатъчно здрави за редовно енергично упражнение, тогава тренировъчната програма трябва да включва тренировки, които са трудни, умерени и лесни. И ако сте нови за упражнения, все още трябва да тренирате. Направете тренировки за начало на ниво у дома, за да изгорите повече калории. Няма време да отидеш в салона? Направете 5-минутна тренировка, за да изгорите мазнини и да загубите 10 килограма.

| Повече ▼

6 - Увеличете метаболизма си

Това не е само времето за фитнес, което се брои към долния ред на скалата. Ако искате бързо да загубите 10 килограма, тогава физическата активност без упражнения е ключова. Увеличете метаболизма си с лесни дейности през целия ден. Вярвайте или не, дори можете да изгорите повече калории с домакинска работа !

| Повече ▼

7 - Сънят по-добре да загубите 10 лири

Вашето предизвикателство за загуба на тегло от 10 килограма може да ви повали. Затова презаредете тялото си в края на деня. Осигуряването на добра почивка на нощта ще ви даде енергията, от която се нуждаете, за да останете ангажирани с вашия план. Някои проучвания предполагат, че това може да ви помогне да направите по-добър избор на храна.

| Повече ▼