Как да изгорим повече Калории почистване Къща

Използвайте тренировка за почистване на дома, за да изгорите повече калории, които правят работа

Знаехте ли, че можете да увеличите броя на калориите, изгорени в почистващата къща? Лесно е да се направи само с няколко прости промени в рутината ви. Повечето домашни домакинства горят калории, като използват някои от същите физически движения, които правите в салона. С няколко малки настройки можете да получите пълна тренировка за тяло, да изградите мускули и да изгорите повече калории, докато подреждате дома си.

Броят на изгорелите калории за почистване

Изброените по-долу са най-често срещаните работни места за почистване на дома, заедно с броя на калориите, които биха изгорени от човек от 150 килограма, докато изпълняват тези домашни задължения. За целите на сравнението е полезно да знаете, че лице от 150 килограма изгаря около една калория на минута, докато седи на дивана и гледа телевизия. Повечето почистващи дейности горят 3-4 пъти.

Къщата за почистване

За да изгорите повече калории, докато почиствате къщата, добавете предизвикателствата, изброени по-долу, за всяка дейност. В повечето случаи ще оспорите стабилността си и ще включите ядрото си, за да ги завършите. Резултатът? Ще получите по- здрава midsection , по-здрави крака и по-стабилно тяло. Звучат добре? Вземете гумените си ръкавици и започнете да почиствате!

Изгорени калории Изсмукване или изтриване: 4 калории в минута.
Как да изгорите повече калории: Влезте в пълен изстрел всеки път, когато стигнете до вакуума или спуснете напред.

Носете краката обратно, когато издърпате вакуума обратно.
Използвани мускули: Избухването използва повечето от основните мускули в долната част на тялото ви. Вие също така ще ангажирате коремните мускули, за да балансирате, докато се движите и излизате от удара си.

Изпепелени калории Почистващи повърхности или чистачки: 4 калории в минута.


Как да изгорите повече калории: Ако повърхностите, които трябва да почистите, са над главата ви, най-вероятно вече трябва да стоите на пръсти, за да ги достигнете. Но можете също така да останете на пръстите на краката си, когато се придвижите към по-ниски насрещни повърхности. След това дайте на вашите телета почивка и застанете на един крак само докато изтривате повърхностите в кухнята или банята.
Използвани мускули: Стои на пръстите на краката си, захваща мускулите на телетата и помага за оформянето на долния крак. Ако можете да балансирате, докато сте на пръстите на краката, вие също ангажирате основните си мускули, за да останете изправени. Когато стоите на единия крак и удължите другия крак настрани, включете глутеалните мускули, които се увиват около бедрата. Тези отвличащи мускули ви помагат да оформите бедрата и задните части.

Калории изгорени Прахосмукачки или почистване на ниски пространства: 4 калории на минута
Как да изгорите повече калории: Когато сте на ръцете и коленете си, опитайте да не седите на краката или бедрата си, но останете в позиция "всички четири". Това е същата позиция, от която бихте направили упражнение за котки в клас йога. Разширете едното рамо за почистване или избърсване на повърхности и алтернативни страни. За допълнително предизвикателство, удължете противоположния крак зад тялото си, както бихте направили при упражняване на птичи кучета .


Използвани мускули: С разширението на крака, вие ангажирате мускулите в задника, корема и долната част на тялото си, за да извършите това почистване. Без разширението на крака ще използвате гърба и коремните мускули.

Калориите изгориха изкачващи се стълби, докато носеха 1-15 килограма: Изгори 6 калории в минута.
Как да изгорите повече калории: Ако имате кошничка за пране или почистващи инструменти, които трябва да носите от пода до пода, използвайте ходене, за да се изкачите по стълбите.
Използвани мускули: Ако носите товар пред вас, ще изградите сила в горната част на тялото и раменете. Действието на изстрелване ще помогне да се оформят hamstring (задната част на крака) и глутеалните мускули, които оформят хълбоците ви.

Калориите изгарят леглата: Изгаря 2 калории в минута
Как да изгорите повече калории: Извършете странично издърпване, докато залепвате листа от двете страни на леглото. Нагласете възглавничките и оправете одеялата в балансиран Warrior III поза .
Използваните мускули: Страничната проходимост ще захване повечето мускули в долната част на тялото, но ще насочи адуктора и отвличащите мускули отвътре и отвън на бедрата. Поводът на Воин III ще ви помогне да изградите сила в краката, гърба и корема.

Общо калории изгоряла къща за почистване

Като приблизителна оценка, човек от 150 килограма ще изгори 200 калории на час, докато прави домакински работи. Но тези вариации ще ви помогнат да изгорите повече. Освен това се научавате да ангажирате основната си дейност и да използвате дейностите по балансиране, за да увеличите ползата от ежедневната си дейност . Макар че не бих препоръчал домакинска работа като редовна тренировка за отслабване, можете да направите тази почистване на почистване през дните, когато не можете да стигнете до фитнес залата.