8-те най-добри чанти за гимнастика да купят през 2018 година

Най-добрите стилове за скриване и подреждане на тренировката

Да, бихте могли да хвърлите тренировъчните си дрехи в обикновени стари дрехи или да ги зареждате в чантата си, но не само това е icky (изпотяване на допир до вашия телефон и опаковка на дъвка? Не благодаря!), Тя също не прави много за мотивацията за тренировка. Специалната торба за фитнес залата може да ви накара да се ориентирате във форма, точно като нова чифт маратонки. Съвет: Опаковайте чантата предната вечер и я сложете до входната врата - или още по-добре в колата - така че да нямате извинение да се откажете от тренировката.

Когато избирате торбичка за фитнес, ще помислите за стилът на чантата, която предпочитате (харесвате ли една, която можете да носите в ръката си или да се люлеете по рамото си), както и какви спортове ще използвате за , Плувецът може да иска различни функции в чантата за фитнес, в сравнение с някой, който често йога например. Тук, някои от най-добрите торби за фитнес за поддържане на вашите фитнес и екипировка, както подредени, така и транспортируеми.

Торбичките за фитнес са неправилно деликатно (мисля, че ги хвърлят в багажника, вкарват торбички в шкаф за фитнес и ги ритат под пейка), затова е най-добре да е здрава, построена до последната чанта. За щастие, Adidas Defender II е изработен от подсилен материал Ripstop и е снабден с гаранция за цял живот. Просторното отделение и двата джоба с цип ще задържат всички ваши нужди за тренировка с възможност за резервиране.

С три различни размера (малки, средни и големи) и над 25 цветни опции, със сигурност ще намерите чанта, която да отговаря на Вашия стил. Хората, които притежават чантата, казват, че това е идеално за фитнес залата, но и че го използват и за всичко - от къмпинг до международно пътуване.

Лесната за фитнес форма на торбичка за дупел го прави чудесна възможност за ходене в салона, а торбата Vooray Burner Gym не е изключение. Той разполага с водоустойчива основа, вентилиран страничен джоб за обувки, лесна за почистване найлонова облицовка и изкуствен джоб с облицована с кожа кожа, за да поддържате телефона си в безопасност. Изберете от множество шарки и цветове (нашата любима е розовият цветен флорален печат).

Хората, които притежават торбата Vooray Burner, казват, че са достатъчно големи и могат лесно да нападнат маратонки, сандали за душ, тренировъчни дрехи, смяна на дрехи и чанта за грим. Бонус: Този просторен дупел може да издържи двойно дежурство като сладка седмична чанта.

Раницата, която върви с вас от салона за работа, ще направи пътуването ви много по-лесно и Packsafe Metrosafe прави точно това. Багажникът 15L се предлага в три различни цветови опции (черен, тен и мерло) и изглежда достатъчно шик, за да бъде в офиса. Той разполага с достатъчно пространство както за тренировъчни екипировки, така и за екипировката ви за работа, а също и ръкав за лаптоп, който ви позволява да се захванете за работа след тренировка.

Рецензенти казват, че раницата е удобна за носене, дори когато е на тежката страна. И ако използвате Packsafe за пътуване, е хубаво да знаете, че той е снабден с цип система, която е проектирана да бъде трудна за дропване и е направена от материал, който защитава идентификационните номера и другите карти в портфейла ви от сканиране от хакери.

Дори и най-просторната торбичка за фитнес рядко има място за фитнес мат, поради което йогите трябва да обмислят инвестирането в йога специфична чанта. Метростанцията Gaiam разполага с всичко, което бихте намерили в обикновена чанта за фитнес, включително голям интериор и множество джобове, за да останете организирани. Но това е носителят на китката (намиращ се в долната част на чантата), който прави тази торбичка идеална за придвижване до следващия Ви поток или клас виниаза.

Хората, които притежават чантата Gaiam Metro, казват, че е лесно да се постави мат във и извън носещите шнурове, а един рецензент дори използва шнурове, за да размаже пенопласта.

Сухият сак за фитнес и влажните бански костюми обикновено не са чудесно комбо (мисля, че мухъл и мана), но мокър джоб в чантата Everest Gym Bag решава този проблем. Отлично за двете костюми и потни дрехи или маратонки, джобът държи мокър екипировка далеч от останалата част от вашите вещи. Други акценти включват подложка за подплатени бутилки за вода, предни торби с цип с джобове от мрежата, голям джоб за странични отвори и подплатена раменна каишка.

Рецензенти казват, че чантата е изключително издръжлива и че допълнителните джобове често са полезни. Завършете ги с ключовете, слушалките, слънчевите очила, протеиновата напитка след тренировка и др.

Няма такова нещо като прекалено много джобове, както се доказва с тази сушилна торбичка за фитнес. Корпусът FocusGear Ultimate Gym няма нито един, нито два джоба. По-големият, вентилиран, е идеален за потни или кални обувки, докато по-малки предмети могат да отидат във втория мокър джоб. Но чакайте, има още: чантата има вътрешен джоб за свързване на клавишите и телефона ви, а външната част на торбичката за фитнес разполага с допълнителни джобове, включително два държателя за бутилки за вода.

Рецензенти казват, че чантата им позволява да останат изключително организирани и че голямото отваряне им позволява бързо да намерят това, което търсят. Но въпреки, че са толкова щедри по размер, хората, които притежават чантата за фитнес, отбелязват, че се вписват в шкаф със стандартен размер.

Днешните чанти за фитнес са по-модерни от всякога, което доказва, че не е нужно да се жертвате стил за работа, а тоалетката Under Armor е чудесен пример. Торбичката 21.6L е уникална за града, но е проектирана с UA технология за буря, която отблъсква водата, така че няма нужда да се безпокоите, ако съдържанието на чантата ви се разруши, ако сте хванати в дъжда. Също така има вътрешни и външни джобове и е снабден с подвижна торба за пране, така че вашите потни дюзи да могат да отидат направо от торбата за фитнес в пералнята.

Хората, които притежават чантата Under Armor казват, че харесват факта, че тя не прилича на традиционна чанта за фитнес. И това е вярно: тота, който идва в чист черен цвят и доста лилав цвят, също може да мине за вашата ежедневна чанта.

Независимо дали сте се насочили към фитнеса или към бейзболна игра, Mier Gym duffle ви покриват. Вентилираното отделение за обувки поддържа отделно, мръсно зъбно колело, отделно от всичко останало, и мека неопренова дръжка и несмачкани подплатени раменни ремъци правят торбата удобна за носене. Изберете между капацитет от 40 литра или 50 литра, в зависимост от това колко скорост трябва да преместите.

Рецензенти казват, че оценяват вентилационните отвори в джоба на обувката (запазва мръсотията от дрехите им!), Както и висококачествената, издръжлива тъкан. Това е торба, която ще ви издържа през безбройните пътувания до и от салона или където и да сте избрали да я вземете.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .