Калории в бира от марката

Най-високи и най-ниски калории бира избор

Любовта да пиеш бира? Ако се опитвате да преброите калории, може да искате да наблюдавате приема на напитки. Калориите в популярните алкохолни напитки могат да направят или да нарушат вашата диета. Бирата не е изключение. Но точният брой калории в бирата ще зависи от избраната от Вас напитка и, разбира се, от количеството, което пиете.

Калории в бирата и хранителните факти

Budweiser Изберете 55 Хранителни факти
Сервиращ размер 12 сервиране (340 г)
На порция % Дневна стойност *
Калории 55
Калории от мазнини 0
Общо мазнини 0g 0%
Наситена мазнина 0 g 0%
Полиненаситена мазнина 0 g
Мононенаситена мазнина 0 g
Холестерол 0 mg 0%
Натриев 9 мг 0%
Калиев 0 mg 0%
Въглехидрати 1.9гр 1%
Диетични фибри 0g 0%
Захар 0g
Протеин 0.5 g
Витамин А 0% Калций 0%
Витамин С 0% Желязо 0%
* Въз основа на диета с 2000 калории

Най-нискокалоричната бира е Bud Select, с едва 55 калории. Това също е по-ниска алкохолна бира. Алкохолът осигурява седем калории на грам. Така бирата, която има по-малко алкохол, също ще има по-малко калории. И като цяло, по-тъмните бири са по-тежки и предлагат повече калории, но не винаги.

Бирата би ли била здрава?

Бирата е направена от зърна. Чували сте, че зърната са здрави. Значи това означава ли, че пиенето на бира е добро за вас? За съжаление, това не е така.

Вярно е, че бирата е направена от някои здравословни съставки, включително пивоварна мая, ечемик, малц и хмел. Експертът по храненето Шерийн Лехман посочва, че бирата е добър източник на фолат, ниацин, магнезий, калий и ниацин. Но калориите от алкохола не осигуряват храненето, от което се нуждае тялото ви.

Има проучвания, които подкрепят ползите за здравето от умерено пиене. Умереното пиене се определя като не повече от две напитки на ден или 14 напитки на седмица за мъже и не повече от една напитка на ден или седем напитки седмично за жени.

Здравните специалисти обаче заявяват, че не е добра идея да започнете да пиете, за да спечелите тези ползи за здравето. Според Центровете за контрол на заболяванията, от проучванията не е ясно дали ползите за здравето сред умерените пиячи са резултат от алкохола или в резултат на свързаните с тях фактори.

Ако искате да се възползвате от ползите за здравето на зърната, включете пълнозърнести храни в ежедневните си ястия. И ако в момента пиете бира с умереност, може да има известна полза за вашата практика. Но няма причина да започнете да пиете бира, за да подобрите здравето си.

Бири под 100 калории

Това са най-леките бири на пазара. Докато те не са добри за вашата диета, те ще направят по-малко щети, отколкото много от бирите, посочени по-долу. Фактите за храненето на бирата са изброени за сервиране за 12 унции, освен ако не е посочено друго.

И какво да кажем за безалкохолна бира ?

Те съдържат малко количество алкохол, но далеч по-малко калории, отколкото алкохолна варя. 12-унция бутилка Beck's NA безалкохолна бира (0,05 ABV) съдържа 57 калории и 11 грама въглехидрати и 1,17 грама протеин.

Бири под 150 калории

Повечето 12-унция бира осигуряват около 150 калории.

Висококалорични бири

Много ароматизирани напитки за възрастни, занаятчийски и сезонни бири са по-високи в алкохола и по-високи в калории.

Словото от

Повечето от нас обичат да се наслаждават на студена бира от време на време. Бирата може да бъде част от здравословното хранене, стига да се консумира умерено. Но ако целта ви е загуба на тегло, помислете за намаляване на потреблението на алкохол. Някои диети дори се отказват напълно от алкохола и откриват, че те губят тегло, само ако пият по-малко . Ако сте избрали да пиете, докато сте на диета, направете умни нискокалорични напитки, когато сте на щастлив час или навън в града.