Вътрешни колоездачни тренировки

Кой казва, че въртиш колелата си, трябва да е лошо нещо? Вътрешните тренировки за колоездене са отличен начин за подобряване на физическата ви фитнес, като се срещате с нови хора и се опитвате да правите нови неща. Ако все още не сте се запътили към стационарен под наем, какво чакате? Вероятно има близо до вас колоездачно студио, което предлага формат за тренировка, който ще се насладите.

Какво е колоездене на закрито?

Вътрешното колоездене е специфичен стил на стационарно колоездене, който използва специализиран велосипед, създаден, за да имитира изживяването на велосипеда навън.

Форматът за тренировка се повиши до слава в началото на 90-те, след като Джонът Голдбърг, или Джони Г, изобрети Spinner велосипеди и класа за колоездене на групата Spinning. Не отнема много време за заниманията в залите в цялата страна, за да представят на своите членове собствени класове и, както винаги се случва с фитнес тенденциите, тренировката пое свой собствен живот.

Днешните вътрешни колоездачни тренировки варират от групови класове в гимнастически салони и специализирани колоездачни ателиета, до самостоятелни разходки у дома или в салона на салона. И все пак, революцията в колоезденето продължава да се променя с времето. Някои изследователски студиа, като " Пелотън" , използват интернет, за да излъчват своите студийно-базирани класове на соло ездачи у дома.

Избирайки между индивидуална езда или групова езда

Някои хора обичат да упражняват в социална среда, докато други предпочитат да се упражняват сами. Нито една от опциите не е правилна или грешна. И все пак, когато става въпрос за тренировки за колоездене на закрито, важно е да се разгледат плюсовете и минусите на всеки вариант.

В крайна сметка зависи от вас дали решавате да опитате соло пътуване, групова настройка или някаква комбинация от тях. Най-общо казано, за начинаещите е добре да посетят няколко класа, преди да излязат сами. Но ако се чувствате комфортно със сложността на закритото колоездене, няма причина да не можете да избирате да карате самостоятелно.

4 Видове вътрешни колоездачни тренировки

В общи линии вътрешното колоездене може да бъде разделено на четири различни колоездачни структури, които помагат да се определи тренировката. Тези структури осигуряват на водачите знаци за увеличаване на интензивността, съпротивлението, мощта и скоростта и те варират от клас до клас и студио в студио. Може да откриете, че предпочитате един подход спрямо друг, който в крайна сметка може да ви помогне да намерите подходящото студио и инструктор за вас или да ви помогне да развиете свои собствени самостоятелни вози. Накратко, тези четири структури са:

Вътрешни колоездачни тренировки, за да започнете

Отново, инструкторите задават план за групови тренировки за колоездене на закрито. Но ако след като разгледате вашите възможности за тренировки за коктейли на закрито, вие решавате да го направите сами, опитайте ръката си на една от тези самостоятелни пътеки:

Бързи съвети, които да използвате преди първата си вътрешна колоездачна тренировка

Ако сте нови за вътрешно колоездене, има само няколко неща, които трябва да знаете, преди да седнете. Някои от тези съвети се отнасят за всички нови ездачи, докато други се отнасят само за онези, които посещават груповите колоездачни класове.

Словото от

Вътрешното колоездене е забавен и предизвикателен начин да повишите физическата си годност, особено сърдечно-съдовата издръжливост и мускулната издръжливост и здравина на тялото. Това каза, че е важно да се допълни редовна колоездене рутинни с други форми на упражнения за подобряване на гъвкавостта и горната сила на тялото. Ако сте ангажирани да използвате колоезденето като основна тренировка, закръгнете го, като добавите няколко стречинг или йога рутинни процедури всяка седмица (можете дори да ги подредите до края на вашата тренировка за колоездене), след което помислете за добавяне на няколко кратко съпротивителни тренировки рутинни процедури за развитие на силата.