Защо не губя тегло разходки?

Какво се случва, когато мащабът няма да се издигне

Стените ли, когато стъпвате по скалата и виждате, че не сте загубили тегло? Това е разочароващо, когато сте ходили да отслабнете и не виждате резултатите, които искате. Направете крачка назад и проверете защо е възможно да не виждате скалата да се движи в правилната посока.

Математиката: Разходка и не отслабване

Болезненият отговор е, че загубата на тегло и наддаването на тегло са прости математически:

Колко калории може да изгоря ходене?

Всяка миля, която ходите, изгаря между 55 и 140 калории, в зависимост най-вече от вашето тегло, като скоростта и техниката са вторични фактори. Вижте какво е изгоряването на ходене по калории:

Как мога да изгоря повече калории на мили?

Има няколко техники, които можете да използвате, за да изгорите повече калории за всяка миля, която ходите. Някои от тях са по-лесни от други и те имат своите предимства и недостатъци.

Добри новини за Walkers за изгаряне на мазнини

Бързо ходене с умерена интензивност е по-ефективно при изгаряне на мазнини в сравнение с енергийните упражнения. Тялото се нуждае от известно време, за да мобилизира процесите, които се потапят в мастните Ви храни за калории, а не просто да изгарят обикновените захари, налични в клетките ви. Ако вървите бързо, винаги започнете с 10-минутно затопляне с умерено темпо, за да приберете тялото си в режим на изгаряне на мазнини. Използвайте тренировката за печене на мазнини .

Лоши новини за заселници

Ако не добавяте упражнения по време на диета, тялото ви не само изгаря мазнините, но и изгаря мускулите. Диетите могат да се окажат в по-лошо физическо състояние след диетата, отколкото преди.

Седенето още през по-голямата част от деня също се признава за собствен риск за здравето.

Добри новини за физически активни dieters

Ако изграждате мускули по време на диета, увеличавате метаболизма си. Тези мускули изгарят още няколко калории, дори докато са в покой, дори когато спят.

Ако току-що сте се разхождали или сте започнали състезания, вие изграждате мускули. Ако винаги сте били проходилка, сега трябва да добавите няколко упражнения за сила, за да изградите мускули по време на диета. Препоръчват се упражнения на горната част на тялото , тъй като ходенето няма да изгради горната част на тялото ви. Ходенето е дейност, която носи тежест и ще ви помогне да предотвратите остеопорозата, докато сте на възраст.

Вие все още трябва да гледате какво ядете

Ако сте увеличили ходенето си и скалите все още се покачват след месец, трябва да погледнете какво ядете. Трябва да вземете по-малко калории. Има много стратегии и диети за това, но го правете разумно и с внимание към поддържането на добро хранене.

Разгледайте какъв е точният брой калории за физическото Ви ниво и целта си за отслабване. Използвайте калкулатора за загуба на тегло, за да намерите точното число. След това използвайте рецептата и хранителния калкулатор, за да анализирате любимата си храна, за да сте сигурни, че ядете най-доброто за здравето, както и за отслабване.

Словото от

Това е разочароващо, когато увеличавате физическата си активност и гледате какво ядете, но не виждате резултати. Направете крачка назад и анализирайте хранителните си навици с цел за калории и дневник или приложение за храна. Използвайте крачкомер или фитнес банда, която измерва вашето упражнение, и помислете за такъв, който има и предупреждения за неактивност . Освежете себе си за по-добро хранене и здравословна активност и ще имате ползи за здравето, дори ако не виждате незабавни резултати в намаляването на теглото.

> Източници:

> Запознаване с физическата активност за здравословно тегло. CDC. https://www.cdc.gov/healthyweight/physical_activity/getting_started.html.

> Поддържане. CDC. https://www.cdc.gov/healthyweight/losing_weight/keepingitoff.html.

> Отслабване. Американската сърдечна асоциация. http://www.heart.org/HEARTORG/HealthyLiving/WeightManagement/LosingWeight/Losing-Weight_UCM_307904_Article.jsp#.WKD9bX-AmW4.

> Физическа активност и здраве: Ползите от физическата активност. CDC. https://www.cdc.gov/physicalactivity/basics/pa-health/index.htm#ControlWeight