Най - добрите Walking Apps за 2018

Три страхотни приложения за вашия ходене живот

Какво ап ви харесва най-добре за ходене? Докато новите приложения дебютират постоянно, някои са издържали теста на времето. Тези три не само са страхотни, но са били обичани от пешаци повече от пет години. Това са приложения, които ви помагат да измерите тренировката за ходене . За приложенията, които се фокусират върху дневната стъпка , вижте най -добрите приложения за педометрия .

1 - MapMyWalk: Най-доброто заобикалящо приложение

Screen Capture от Уенди Бъмгарднер

MapMyWalk идва от MapMyFitness, който има приложения за проходилки, бегачи, туристи и много други. Ходещите могат да избират измежду безплатната версия или версията MapMyWalk +, която е безплатна. Всички версии на приложенията MapMyFitness ви позволяват да преглеждате и измервате маршрута си (използвайки GPS на телефона си), да виждате скоростта и изгорените калории, да запазвате и споделяте маршрутите си. Вие не се ограничавате с ходенето. Можете да проследите над 600 различни дейности.

Можете да получавате актуализации на звука, докато вървите за разстоянието, скоростта и другите си данни, както и да виждате актуализацията на данните в приложението, докато вървите. Ако сте склонни да се изгубите, е умно да започнете проследяването на разходката си, за да видите къде сте дошли, както и къде можете да отидете. Можете да заредите запазените маршрути, ако искате да ги повторите и може би дори да се състезавате. Или докоснете Наблизо, за да видите маршрутите, които другите използват във вашия район.

MapMyWalk може да интегрира данни със стотици други устройства и приложения за активност. Това означава да споделяте данни с устройства Fitbit, Garmin и Jawbone, между другото. Можете също да интегрирате монитор за сърдечен ритъм с ANT + dongle или Bluetooth Smart. Той идва в iPhone и Android версии. Ако искате да надстроите безплатното си членство в MapMyWalk на MVP, получавате също и анализ на сърдечната честота, лични тренировъчни планове, аудио тренировка и Live Tracking. Той е наличен на няколко различни езика.

MapMyWalk е един от пионерите в картографирането на фитнес маршрути онлайн, както и при производството на приложения, които да се вземат с вас. Сега собственост на Under Armor, те продължават да бъдат голям ресурс за проходилки.

2 - MotionX GPS: чудесно за проучване на или изключване на мрежата

DigitalTrends

MotionX GPS ще проследява вашите разходки и други дейности на открито, показващи вашето време, скорост и разстояние и ще показвате маршрута си на карта. Има интерактивен хронометър с жива озвучителна функция.

Голяма черта на това приложение е, че можете да изтегляте и съхранявате карти за офлайн използване. Това е от решаващо значение, ако ходите или се разхождате в район, който няма клетъчни телефонни услуги или WiFi, или ако пътувате в чужбина без план за клетъчни данни. Те имат карти в световен мащаб, така че можете да проучите далеч. Имате 14 различни вида карти, от които можете да избирате, включително топографски, пътни карти, сателитни изгледи, карти на Google и Bing и експериментални морски графики на NOAA.

Можете да видите позицията си и да проследявате на живо на който и да е от типовете карти. Вижте данните за времето, скоростта, позицията, височината, изкачването, спускането и градиента. Можете да добавяте географски изображения по време на вашите дейности и да ги споделяте във Facebook или Twitter. Можете да запишете до 300 песни и 2500 лични точки. Искате да научите повече за това къде се намирате? Той има интеграция с Уикипедия, така че можете да бъдете ваш собствен екскурзовод. Той се предлага в iPhone, iPad и Apple Watch версии.

3 - Walkometer GPS крачкомер от Abvio: Чудесен за обучение и интервали

Кредит: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id330594424?mt=8

Искате пешеходно приложение, което не само ще направи основите, но и ще ви помогне да тренирате за разходки на разстояние от разстояние, като 5K , 10K , половин маратон или маратон ? Приложението за WalkMeter iPhone има функции, с които трябва да се наслаждавате на фантастичен часовник за бягане и тренировка за тренировки, като разделяния, интервали, зони и др.

Той използва GPS устройството на телефона ви, за да измерва разстоянието между разходките и походи. Той включва аудио и гласова интеграция, така че не само да сте алармирани по отношение на статистическите данни за тренировката, можете също така да слушате отговорите, които приятелите ви изпращат за вашите тренировъчни постове от Facebook и Twitter, докато вървите. Можете да започнете и спрете тренировка с дистанционното за слушалки.

Той картографира вашата разходка и можете да видите времето, скоростта, разстоянието и темпото, докато вървите. Има много безплатни възможности за обучение. Можете да се състезавате срещу себе си или други на предишни тренировъчни маршрути, да получавате актуализации дали сте напред или назад. Те имат планове за обучение за 5K, 10K, половин маратон и маратон, или можете да проектирате свой собствен и да го синхронизирате с календара си за iPhone. Можете да настроите повтарящи се интервали и темпо тренировки и да анализирате ефективността си след това.

Макар че е само приложение за iOS, тя се интегрира с приложението Apple Watch.