Изгаряне на мазнини

Отслабвайте и отслабвайте с тази пешеходна тренировка

Бързо ходене е добро сърдечно упражнение за изгаряне на мазнини. Тази тренировка за изгаряне на мазнини може да се използва през повечето дни от седмицата, ако искате да отслабнете.

Има два бутона за изгаряне на мазнините при ходене. Първият ключ е, че трябва да ходите енергично достатъчно, за да повишите сърдечната честота в най-добрата зона за изгаряне на мазнини за енергия. Второто е, че ходите достатъчно дълго, за да изгаряте съхраняваните мазнини, а не просто да изгаряте захарите, които съхранявате в тялото си, за бързи изблици на физически упражнения.

Времето, необходимо за разходването на мазнини

Трябва да отделите минимум час. Можете да удължите времето за ходене и да се насладите на тази тренировка за 90 минути, два часа или дори повече.

Кога да се направи пеша за изгаряне на мазнини

Тази тренировка може да се извършва ежедневно или да се използва като ден за възстановяване за тези, които се редуват с други ходене тренировки. Ако искате да загубите телесна мазнина , трябва да правите това ходене през повечето дни от седмицата.

Предимства на тренировката за печене на мазнини

Тази тренировка получава на тялото да използва складирани мазнини за енергия. При 60% до 70% от максималната ви сърдечна честота , 85% от изгорените от вас калории са мазнини. Ходенето по-бързо или по-бавно изгаря по-малък процент мазнини.

Изгаряне на мазнини

Оборудване и дрехи за тренировка за печене на мазнини

Вие ще искате да вземете своя импулс, за да сте сигурни, че сте в правилната зона за сърдечен ритъм.

Можете да направите това ръчно, ако имате часовник с втора ръка или приложение на телефона си. Можете да използвате и монитор за сърдечен ритъм или пулсов монитор, или с гръден колан, или с част от фитнес или интелигентен часовник.

Носете добри атлетични обувки, така че краката ви да имат подходяща опора и омекотяване за тази по-продължителна тренировка.

Трябва да носите дрехи, които дават възможност за свободно движение и които изтръгват от потта.