Нощувка за плодове и крехко кисело мляко

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 132

Мазнини - 4гр

Въглехидрати - 16гр

Протеин - 8g

Общо време 365 мин
Подгответе 5 мин , Кук 360 мин
Сервирания 6 (по 1 popsicle всяка)

Кремообразното кисело мляко свързва добре с пресни плодове и хрупкави зърнени храни. Добавете леко мъркане на мед и имате закуска или лека закуска, направена за победителите. Ще се насладите на всички тези съставки в тази рецепта, но няма да имате нужда от купа за тях - просто една голяма мушама.

Направете напред и се насладете на това освежаващо замразено удоволствие в движение. Това ще ви помогне да настроите здрав тон с осем грама протеин на поп, а калориите и съдържанието на мазнини са достатъчно ниски, за да можете да се насладите на две по време на хранене. Бонус: децата ще обичат забавните цветове и кризата. Те дори могат да ви помогнат да смесите съставките.

Съставки

подготовка

  1. Смесете всички съставки в средна купа.
  2. Равномерно разделяне на сместа в плесенните форми.
  3. Замразявайте от шест до осем часа.

Варианти и замествания на съставките

Има няколко марки зърнени храни - както за деца, така и за възрастни - които добавят хранителна стойност. Като общо правило, навигирайте в супермаркетите и етикетите на хранителните продукти за кутии, които изброяват цялото зърно като първа съставка и съдържат най-малко три грама фибри и белтъчини, по-малко от 10 грама захар и по-малко от 200 милиграма натрий на порция.

Някои от сортовете Cheerios, Fiber One, Kashi, Special K и Post Shreded Wheat, например, отговарят на тези указания.

Ако искате да добавите granola вместо зърнени храни, опитайте се да се придържате към една, която е по-малко от 250 калории на половин чаша . (имайте предвид, че това ще увеличи броя на калориите на всеки поп с около 30 калории). Още по-добре, направете своя собствена, за да можете да контролирате точно какво се случва в нея. Някои опции включват:

Пълномасленото мляко гръцкото кисело мляко придава удовлетворителна крехкост на последното попадение Тя също може да ви помогне да се чувствате по-пълни. Можете да използвате безклетъчно гръцко кисело мляко, ако предпочитате - ще обръсне около 30 калории и ще направи всеки поп практически без мазнини.

Можете лесно да променяте вкусовете на вашите попа, без да добавяте твърде много калории.

Направете шоколадова версия с добавена супена лъжица неподсладено какао на прах, което добавя само няколко калории за всеки поп. Смесва се в прахообразно фъстъчено масло - всичко това предлага вкус с по-малко мазнини. Ако изберете шоколадово ароматизирано фъстъчено масло, можете да се насладите на два вкуса наведнъж!

Съвети за готвене и сервиране

Можете да направите хапчета с големи размери на тези попа, като напълнете лед с таблетката за кисело мляко, вместо с голяма мушама.

Ако имате проблеми с отстраняването на вашите извади от матрицата, дръжте долната част на таблата под гореща вода за около 30 секунди, след което се опитайте да избутате изхвърчането.