Хелоуин без захар

Поддържане на Хелоуин с ниско съдържание на въглехидрати и без захар

Чувствате се чудесно с храненето си с ниско съдържание на въглехидрати, но какво да правите, когато Хелоуин идва? Имате ли стремеж да държите ръкавите си от купата за бонбони? Ето някои съвети, които да ви помогнат да направите това без Хелоуин без захар.

Вариант 1: Съхранявайте бонбона извън къщата

В много отношения това е за предпочитане, но ако имате деца, ще трябва да разберете за бонбоните им.

Една от възможностите е да хвърлите парти на Хелоуин, където можете да контролирате менюто и да ограничите количеството бонбони, които ще виси около къщата в продължение на дни или седмици. Не забравяйте да включите някои забавни Хелоуин-тематични, но не храна третира, като шлам.

Номер или лакомство!

Но какво да кажем за онези трикове или трепери? Не трябва ли да имате някакъв бонбон? И ако е така, ще можете ли да устоите на изкушението? Ето някои идеи, които да улеснят:

Какво за бонбони без захар?

Проблемът с повечето бонбони без захар е, че повечето от тях имат проблемни съставки. Най-лошият нарушител е малтитолът - захарният алкохол със 75% от захарното въздействие на кръвната захар, както и 75% от сладостта, така че да стигнете до нещо също толкова лошо, колкото захарта.

Повече за малтитола. Въпреки това, ако търсите, понякога може да намерите бонбони, които имат по-малко съставки. Щори ChocoPerfection са пример.

Домашни храни с ниско съдържание на въглехидрати

Още по-добре, направете своя собствена Хелоуин третира, за да можете да контролирате съставките. Имайте предвид, че за шоколадовите рецепти обикновено включвам някои еритритол . Това е захарен алкохол с почти никакво гликемично въздействие при повечето хора. Намирам, че при готвене с неподсладен шоколад добавянето на захар-алкохол наистина подобрява резултата.

Рецепти:

Само не забравяйте, когато Хелоуин идва, най-важната част е да се забавлявате!