9 най-добри обувки за разходки

Пешеходни обувки Топ снимки и рецензии по тип обувки

Пешеходните обувки идват в много разновидности. Може да искате обувки за вашите фитнес ходене или удобни обувки, за да стигнете до един ден на работа или пътуване. Вижте най-добрите снимки за обувки за ходене по тип обувка. Какъв вид е подходящ за вас? Проверете водача за обувки за ходене, за да разберете какви неща да търсите в обувката, за да съответства на стила ви на ходене.

Какво да търсите

Обмислете тези фактори, когато избирате перфектната си обувка:

Също така не забравяйте да замените обувките на всеки 500 мили.

1 - Най-добрите обувки за фитнес за ходене за неутрални ходене

С любезното съдействие на Амазонка

Ако се наслаждавате на оживена тренировка и търсите обувки за ефективност, проучете тези най-добри избори .

Фитнерите с неутрален ход се справят добре с плоска, гъвкава и лека обувка. Тези обувки трябва да имат достатъчно достатъчно облекчение за комфорт, но не толкова, колкото да натъпчат обувките.

Много често най-добре представящите се ходещи обувки се движат с дизайни, които отговарят на нуждите на ходещите. В тази категория ще видите Asics Gel DS-Trainer и Brooks Ghost като два модела, които работят добре за проходилки.

2 - Най-добри възглавници за ходене

С любезното съдействие на Amazon.com

Пътуващите се нуждаят от достатъчно възглавница, за да предотвратят умората при ходене на дълги разстояния или да стоят за продължителни периоди от време. Ходещите обикновено имат по-малко нужда от омекотяване, отколкото от бегачите, тъй като ходещите полагат по-малко сила на удар върху стъпалото с всяка стъпка.

Повдигнатите обувки обикновено нямат корекция на управлението на движението и имат минимална подкрепа. Вместо това, те имат много средно уплътнение за комфорт. Най-добрите решения в тази категория включват Brooks Glycerin и New Balance 1080 сред останалите .

3 - Най-добри обувки за контрол на движението

С любезното съдействие на Amazon.com

Ако прекалявате , тези твърди и по-тежки обувки ви помагат да коригирате походката си и може да намалите риска от наранявания, които могат да се дължат на свръхпроводяване. По-тежките проходилки, които пресичат, особено се възползват от обувките за контрол на движението, тъй като са построени, за да бъдат здрави. Ако забележите прекомерно износване от вътрешната страна на подметката на обувката, може да се наложи да имате нужда от обувки за контрол на движението.

В тази категория Brooks Beast и Brooks Ariel са сред най-добрите избор .

4 - Най-добри обувки за комфортно ходене

С любезното съдействие на Amazon.com

Каква обувка можете да носите през целия ден, която е удобна, осигурява правилната подкрепа и може да помогне за облекчаване на проблема с болката в краката? Комфортните обувки идват в различни дизайни, за да отговорят на различните нужди.

Някои от тях са свръхглавни и работят добре, ако стоите по-голямата част от деня. Други имат ортотичен дизайн за по-добра подкрепа на условията на краката. Някои са минималистични дизайни, които се чувстват чудесно да се промъкнат.

Ако имате болка в краката, е добре да се консултирате с експерт по здравето на краката, за да получите препоръка за конкретния ви проблем.

5 - Най-добрите пътеки за обувки

С любезното съдействие на Amazon.com

Ботушите не са единственият избор за ходене по груби пътеки. Например, пешеходците на предизвикателния Camino de Santiago предпочитат обувките на Brooks Cascadia.

Обувките за обувки ви дават стабилност, сцепление и защита, от които се нуждаете за груби неравномерни повърхности, хлъзгави склонове и защита от скали. Традиционните ботуши могат да бъдат много тежки и негъвкави, но имат своето предназначение за туризъм и екстремни дневни туризъм. Но днешните ски обувки имат добра сцепление, но са по-леки и гъвкави.

Тези най-добри стилове имат предложения за всяка употреба на обувки за следене.

6 - Най-добри ходещи сандали

С любезното съдействие на Amazon.com

Някои проходилки просто предпочитат сандали, дори за по-дълги разходки или пътеки, и определено за разходки по плажа. Но много сандали не осигуряват добра опора за защита на краката ви, а дизайнът на флип-флоп не ви позволява да се движите с подходящо движение на ток-пети.

Имаме избор за сандали, които са по-добре проектирани за различни видове ходене. Някои сандали имат ортопедични пейки, докато все още са стилни. Сандалите на пътеките имат предпазители до петите и единственият достатъчно здрав за естествени повърхности.

7 - Най-добри обувки за стабилност за ходене

С любезното съдействие на Amazon.com

Стабилните обувки осигуряват добра поддръжка и издръжливост. По-тежките проходилки с неутрален ход често се насочват към обувки за стабилност, тъй като те ще продължат по-дълго от лекотоварните обучители.

Стабилните обувки се различават по отношение на това дали осигуряват контрол на движението или не и е важно за ходещите да знаят дали всъщност се нуждаят от контрол на движението. Стабилните обувки обикновено имат по-дебели токчета, които не се нуждаят от проходилки, така че търсете онези, които са по-малко силни .

8 - Най-добрите Racewalking обувки

С любезното съдействие на Amazon.com

Racewalkers се нуждаят от много гъвкава и лека обувка, докато се търкалят през всяка стъпка от петата до петите. Много често те се обръщат към състезателни апартаменти, за да получат обувка, която е плоска от петата до предната част на краката. Но ако те радват на по-дълги разстояния, те все още се нуждаят от малко омекотяване.

Това е баланс, който може да бъде трудно да се намери. Тук са изборите за тези, които искат да вървят бързо.

9 - Най-добри тонизиращи обувки

Пешеходната компания

Тонизиращите обувки са били много популярна категория обувки през изминалите години и те са имали за цел да работят вашите мускули по различен начин с рокерски подметки, нестабилни шушулки или минималистични дизайни. Те или принуждават крака в по-голяма степен на движение с всяка крачка или са нестабилни, така че тялото трябва да поддържа постоянно балансиране. Много марки трябваше да оттеглят твърденията си, че са изгорили повече калории, и имаше обрив на селища и възстановени суми за неподдържани рекламни твърдения.

Но много проходилки все още смятат, че харесват тези дизайни, а компании за обувки като Skechers и Walking Company произвеждат модели, които да ги задоволят. Ето добър избор .