Как да разбера какъв вид обувки за пазаруване?

Ако сте объркани за ходене на обувки, вземете съветите

Въпрос: Как да разбера какъв вид обувка за пазаруване?

Ако не живеете в шофиране на сериозен спортен магазин за обувки, откъде знаете кой тип обувки за ходене или бягане да купите, за да съответства на вашия тип крак? Откъде знаеш, че си надвиснал, имаш високи арки и т.н.?

Отговор:

Моделът ви за обувки носи много

Обувки Облечи Модели Снимки
Виж как сте изхабили старите си обувки.

Това може да каже на специалист за обувките за обувки, независимо дали прекалявате , дали имате неутрална походка или че не сте подложени на подпиране . Това определя дали се нуждаете от обувка за контрол на движението, неутрална обувка или обувка за стабилност. Носете старите си обувки със себе си, когато пазарувате за нови обувки.

Pronation and Supination : Нашето обяснение за това как да разберете дали сте надвиснали или подчинени.

Намерете магазина за сериозни обувки за бягане в района

Първият и най-добрият отговор е да намерите сериозен магазин за обувки, където да вършат работата - да гледате как вървите или бягате, да погледнете износването на текущите си обувки и да определите какъв тип обувка имате нужда. Използвайте списъка на търсачката за специализирани текущи магазини от Runnersworld.com.

Тези магазини разполагат с персонал, който е специалист по монтаж на спортни обувки и като цяло имат голяма политика за връщане, с цел да ви вкарат в правилните обувки и да ви превърнат в клиент за цял живот.

Pedorthists

Ако няма специализиран магазин на разстояние, потърсете педалист или педалист . Веригата на Foot Solutions цели да се побере в проблемните крака и да използва компютъризирана диагностика.

Анализът е безплатен, а вие ще научите за наемането, арката и т.н.
Решения за краката

Онлайн помощ за монтаж на обувки

Ако няма близо до вас магазин или експерт, можете да използвате онлайн инструментите, за да определите какъв вид обувка е най-подходяща