10-те най-добри маратонки за контрол на движението да купят за разходка през 2018 година

Правилните маратонки за препятствия

Обувките за контрол на движението осигуряват коригирането, от което се нуждаете Ако прекалявате , особено ако сте тежък човек, който пресича. Те обикновено са твърди и тежки и често не са много гъвкави, но имат предимството, че често са по-трайни. Атлетичната обувна промишленост е поставила много технологии в обувките си, като най-добрите нововъведения са били в обувки за бягане, а не като ходещи обувки, и много от моделите, препоръчани за проходилки, са обувки за бягане. Този списък има обувки с високо качество с технология за управление на движението. Няма обувка за всички - подгответе обувката, която е най-подходяща за вас . Тя трябва да има правилната форма и размер, за да пасне на краката ви.

Звярът е целогодишен фаворит за контрол на движението, особено за тежки проходилки и тежки свръхпрокатери. Тя е построена, за да вземе удари и е известно, че е по-трайни модел. Звярът е мъжкият модел на тази обувка, въпреки че някои жени ще намерят, че работи добре за тях, след като знаят кой размер да купуват. Те идват в редовни (D), широки (2E) и изключително широки (4E) и размери от 8 до 16, което го прави избор на "bigfoots", които се нуждаят от контрол на движението.

Ариел е женската версия на Звяра. Подобно на Звяра, той е построен за контрол на движението, особено за тежки проходилки и тежки свръхпрокатери . Това е по-трайна обувка. Той дори идва широко и изключително широк за тези, които се нуждаят от още по-голяма ширина. Той също така идва в размери до 13. Някои мъже ще открият, че Ариел им се побира по-добре от Звяра, така че не се страхувайте да опитате и на двете.

Новият баланс 928 е много стабилен ходов механизъм за контрол на движението. Предлага се в пълна кожа за голяма издръжливост. Има класически стил, който може да е тъп, но това е плюс за цял ден облекло. Предлага се в бяло, черно, сиво и тен, всички хубави цветове за носене през целия ден и в работата. Предшественикът му, 927, е бил фаворит за много пешеходци. Понякога скучна може да бъде точно това, от което се нуждаете.

Този треньор за контрол на движението е актуализация на новия баланс 1012. Той има допълнително омекотяване за тези, които са по-тежки или натоварени с дълъг пробег. Те са стандартни, широки и изключително широки за тези, които се нуждаят от повече ширина, както и до размер 13 за жени и 16 за мъже. Това е Medicare оценено като диабетна обувка.

Препронаторите и тежките проходилки са обичали тази обувка от години. CS3 е значително по-лек от предишните версии, които са склонни да бъдат много тежки. GRID Stabil има по-голямо омекотяване от много обувки за контрол на движението. Той също така е по-гъвкав от много обувки за контрол на движението. Но тя идва само в нормална ширина.

За проходилки, които се нуждаят от стабилност, Brooks Adrenaline е отличен избор. Той идва в тесни, редовни и широки ширини, и дори идва в GTX водоустойчива версия пътека. Постоянно добра година след година, тя е спечелила награди от публикуването на публикации и много пешеходци са го намерили за предпочитане.

Vionic Orthaheel Walker е патентована, ортотична обувка за ходене. Помага да се подобри позата ви и да се подреди краката ви. със специална система за стъпала, подръжка на арката и дълбока чаша за петата. Тя е получила американската медицинска асоциация за педиатрична медицинска асоциация. Тези обувки идват в хубави, изтънчени цветове, които можете да носите всеки ден, включително черно, тен, бяло и бежово.

Това е екологична обувка за тежкия надпроротер, който се нуждае от сериозен контрол на движението. Средната табанка е биоразградима. Носителите цитират комфорта и стабилността на обувката. И въпреки че е биоразградим, външната подметка е трайна. Пристрастяването към Брукс идва в ширини, въпреки че този модел има тенденция да тече тесен.

Фондацията на гела е била най-високо класифицирана обувка за контрол на движението в продължение на много години. Има известна гъвкавост поради гъвкавите канали в предната част на стъпалото. Тази обувка идва в обикновени и широки версии, от размери 6 до 11. Тя има по-широка кутия за обувки и дори разполага с "прозореца", за да освободи натиска в зоната на куката.

На пръв поглед може да отхвърлите Gaviota като имащ огромен подплатен език. Но това е измамно, тъй като те всъщност имат плосък профил с дълбока, омекотена чашка за петата и малка 5-милиметрова капка на петата. Вземете обувката и ще бъдете изумени колко леки са те, по-малко от повечето обувки за контрол на движението. Те изграждат насоки и движение в рамката, като същевременно запазват гъвкавостта си. Тези характеристики ги правят подходящи както за ходене, така и за бягане.

Много купувачи казаха, че са много удобни за носене, ако сте на крака през целия ден. Няколко употребяващи също казаха, че техният ортопедичен хирург или подиутор препоръчва Gaviota за проблеми с краката си и че много от тях са открили, че тази обувка е добра за плантарния им фасциит. Те са на разположение редовно и широко. Те идват в някои бляскави цветове, ако искате да се откроите. На един популярен сайт за обувки за бягане, 98 процента от употребяващите съобщават, че ще ги препоръчат на приятел.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .