7-те най-добри обувки за стабилност за пазаруване през 2018 година

Получете добра подкрепа и дълготрайност за разходките си

Стабилните обувки са по-гъвкави от обувките за контрол на движението, като същевременно осигуряват добра опора и трайност. Тези обувки са предназначени за хора, които нямат тежки проблеми с контрола на движението и хора със средна маса. Те са склонни да имат дебела пета, която не е необходима на ходещите. Посочените обувки са качествени обувки с добър опит. Вземете обувките си, пригодени от експерт, за да намерите подходящата двойка за вас.

1 -

Новият баланс 847 е наследник на любителите на дългите разходки, 841 и 846. Ходещите обичат комфорта и гъвкавостта на тези модели, правейки ги обувки, които купуват година след година. В 847v2 продължава този дизайн с rollbar и междинни и странични стълбове за контрол на движението. Това е Medicare-оценени като диабетична обувка. Той се предлага в мътни цветове - черно, сиво и бяло.

2 -

Този дизайн е много лек и същевременно поддържащ. Те се огъват на точното място в предната част на крака, като осигуряват подпряна TPU за стабилност в средата. Горната част е много удобна и дишаща. Те не са прекалено омекотени, така че те са най-подходящи за разходки от един час или по-малко. Добра новина, ако имате нужда от широка обувка, те са редовни и широки.

3 -

Ръководството е по-плоско от повечето обувки за ходене / бягане, с 8-милиметрова капка, като същевременно осигурява стабилност и възглавница. По-леките обувки са по-добри за постигането на добра тотална растителност и преминете през стъпката си с мощна крачка напред. Ръководството също така е по-леко, отколкото много обувки за стабилност. Той идва в средни и широки ширини.

4 -

Asics се преориентира в обувките си и това е обновяването на GT-2170. Тази ходеща обувка е плоска и гъвкава, но осигурява стабилност и възглавница. Предлага се в ширини. Той също така идва в пътека версия, ако искате да го вземе off-road.

5 -

Пешеходната версия на Omni има широка предна част, която го прави предпочитан за жените. Предлага се в две версии за стабилност и максимална стабилност.

6 -

Адреналинът е добре обуздана обувка за стабилност. Той е много гъвкав в предната част на крака, както се изисква от пешеходците. Както се очакваше за традиционната обувка за стабилност, тя не е лека, тежаща на 11 унции на обувка. Тя осигурява усещане за подкрепа на арката за тези, които се нуждаят от нея. Ако обичате обикновената версия, тя идва в GTX водоустойчива версия.

7 -

Алхимията се оценява последователно като една от най-добрите стабилни обувки на пазара, година след година. 12-то издание има по-голямо омекотяване, въпреки че все още се чувства много твърдо. Има нова система за шнур за по-стегнато прилягане. Това е обувка, която ще продължи по-дълго за по-големи разходки.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .