9-те най-добри спускащи се сандали за пазаруване през 2018 година

Тези фитнес сандали ще предпазват и поддържат краката ви по време на дълги разходки

Пешеходците избират ходещи сандали или сандали за пътешествия както за краткосрочни, така и за дълги разстояния. Както при всяка обувка за обувки , важно е да се намери подходяща и да се тестват ходещите сандали на по-къси разстояния и с или без чорапи. Потърсете стабилност, контрол на движението и функциите за омекотяване, които са необходими за по-дълги разходки. Някои модели имат затворен пръст за по-голяма защита срещу скали и корени, докато други са отворени, както при традиционните сандали. Популярните марки на ходещи сандали включват Teva, Keen и Birkenstock. Джапанките обикновено са по-малко препоръчителен избор и ще трябва да се научите как да изберете здравословни джапанки .

1 -

Keen Newport външен сандален дизайн получава отлични рецензии от ползвателите за всичко, от туризъм до целодневно обиколка на града. Каишките са изработени от водоустойчива кожа, така че можете да ги носите в най-различни условия. Той има затворен пръст, който осигурява защита срещу скали и корени и има регулируема лента за закачване. Това би било добър избор за сандал, който искате да направите твърд дълг по следите, когато не искате да носите туристически обувки, като например Camino de Santiago . Това също е направено в женската версия.

2 -

Търсите сандали, които можете да носите както за работа, така и за разходки? Cobb Hill RevSoothe отговарят на законопроекта с мода и функция. Тяхната технология идва от спортни обувки New Balance, за да ви даде лека възглавница, отзивчивост и добра поддръжка по време на крачка напред. Те имат анатомична крак, която поддържа крака ви и прави крака ви увлечен и се поглезете. Средната подметка използва технологията REVlite за възглавница без тегло. Подплатата Dri-Lex® поддържа влагата далеч. Идват в тесни, редовни и широки, но само в пълни размери. Имат регулируеми каишки за правилното им прилягане. Това са сандали, които можете да носите за пътуване, пазаруване или работа, докато все още се радвате на оживени разходки. Те идват в четири различни цвята: черно, бяло, каменно и червено, така че да можете да ги съчетаете с вашето облекло.

3 -

Тенджера Teva Universal Premier може да бъде вашият ходещ ходещ сандал през топлите месеци. Предлага се във версия с кожени горни части, а другата с бързо изсъхваща горна част от полиестерна лента в разнообразни цветове. Каишките са добре подплатени, дори под пръстените, които свързват лентите. Това е важна характеристика за намаляване на риска от триене, раздразнение и мехури, които могат да ви дадат сандаловите ленти, особено при по-дълги разходки.

Ремъка за глезена и лентата на предната част на крака са регулируеми с затваряне на куката и цикъла, което ви позволява да постигнете добра форма и да запазите петата на място за крачка напред. Кракът ви е поддържан от контурната периферия, която осигурява голяма степен на подтискане. Тези сандали работят добре в града, на плажа и по по-нежни естествени пътеки и пътеки. Мъжете, които ги купуват, комплиментират колко са удобни и колко добре държат петата на място.

4 -

Сандалите FitFlop имат микровълнова дъска в подметката, която помага за облекчаване на точките на натиск. Това може да е добре дошла за любителите на тази марка. Вие може да искате да изберете техните дизайни, които имат лента петата, така че можете да получите добра крачка напред. Това са сандали, които могат да се носят цял ​​ден за ходене по време на пътуване, както и на работното място. За тези, които харесват джапанките, много от дизайните им имат пръст.

5 -

За тези, които искат пръстите им да дишат свободно, Teva Neota няма покритие. Подметката е гъвкава за лесно ходене. Широкото покритие на лентата за петата, както и тъканта, която предпазва краката ви от триене на другите ленти, трябва да намали риска от износване.

6 -

За град-на-пътека ще се насладите на Риалто 3-точково приключение сандал. Подметката и табанът са предназначени да дадат на крака ви подкрепа, сцепление и защита, които се нуждаят от туризъм, както и ходене по асфалт и настилка. Можете да настроите колана за петата, лентата на глезена и каишката на предната част на крака, за да получите удобството и подкрепата и се нуждаете от ходене. Всички ленти са напълно подплатени, така че има по-малък риск от фрикционни фриктери.

Мъжете, които ги купуват, казват, че имат добра арка подкрепа и облекчение, а много от тях казват, че са най-удобните сандали, които някога са носили. Друг плюс е, че можете да премахнете формованата педала и да я замените с избраната от вас стелка или ортоза. Можете дори да бъдете способни да се пръскате през потоци и локви, тъй като кожата е водоустойчива и мрежестата облицовка бързо изсъхва.

Дизайнът на отворения пръст не е толкова защитен за скални пътеки, но ако искате да дадете на краката си много въздух, този сандал може да свърши работата. Този сандал е американски построен в Портланд, Орегон, където обича да ходи, но има шанс за дъжд през всеки месец от годината.

7 -

Birkenstocks са силно облагодетелствани от многото си преобразуватели за градски ходене до точката, в която някои любители на Birkenstock не носят други обувки. Имат популярност, но винаги изглежда да се завръщат. Дълбоката пета е причината. Тя осигурява "босоноково преживяване", което може да отнеме известно време да свикне, но след като се обърне, малко се връщат в други обувки. Ако се осмелите да направите първата крачка към този култ, опитайте Birks. Може да станете част от дългогодишното (и продължителното) ходене.

8 -

Сандали с ремъци за петата са необходими за добра крачка напред . Но много други проходилки искат нещо модерно или не желаят да носят нищо освен джапанки. Ако настоявате да носите джапанки, поне да получите марка, която има добра поддръжка на стъпалата. Ортейелските сандали имат елементи за контрол на движението и подкрепа на арката . Ако надвиете, но все пак искате да се плъзнете в чифт джапанки, погледнете в тях. Може би все още няма да ходите така, че да отговарят на моите вкусове, но вие няма да разрушите напълно краката си и да повърнете. Междувременно Винич има и модели с ремъци.

9 -

Този сандал е добре проектиран за ходене. Тя казва много, когато има над 5000 онлайн рецензии от жени, които са закупили този сандал и по-малко от един на всеки 10 е от решаващо значение. Думите, които се открояват от рецензиите, са комфорт, подкрепа и женственост.

Двете ленти на предната част дават този сандал на женствения си дизайн, като същевременно ви позволяват да получите правилното прилягане. Коланът на глезена и петата държи крака в сандала, за да можете да вървите с мощна крачка. Най-доброто от всичко е, че лентите са изцяло подплатени, за да предотвратят болезнени мехури и горещи точки. Сандалите са гъвкави в предната част на крака, което е точно там, където е нужно да бъде добра стъпка. Те осигуряват опора със стебло за стабилност, като същевременно имат подплънка за подметка и добра подложка под предната част на стъпалото.

Вие ще можете да се насладите на тези сандали на разнообразни повърхности с атлетична подметка за сцепление. Можете да ги намерите в голямо разнообразие от цветове. Ако ги обичате, ще можете да ги сравнявате с любимите си ходещи екипи.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .