6-те най-добри обувки за пазаруване през 2018 година

Вървете бързо с тези обувки за състезания

Обувките за мотоциклетисти трябва да бъдат изключително гъвкави, тъй като състезателите преминават през всяка стъпка. Един състезател удари с петата, но това е по-нежно въздействие от това на бегач. Една ниска, заострена, а не прекалено омекотена пета е най-добрият дизайн за състезания. Обувката трябва да е плоска от петата до предната част на крака, която е известна с ниска капка на падане или с обувка с нулева капка. Обувката трябва да е лека за бързина. Друг фактор е, че той все още ще се нуждае от достатъчно разхлабване за дълги разстояния, тъй като състезателите се състезават на разстояния от 20 километра до 50 километра, което е в полумаратона до ултра обхват.

Това е много лек състезателен апартамент за състезатели с неутрална походка. Те ще превърнат краката ви в огнени колесници, нали? Те идват в много ярки цветове и стилове, както може да очаквате състезателите да се забавляват. Mizuno ги прави за мъже и жени. Тъй като не разполагат с много отслабване, те са най-подходящи за по-кратки разстояния.

Това е треньор с висок пробег, така че ако тренирате да се състезавате половин маратон или маратон, adiZero Бостън има достатъчно уплътняване. Те се хвалят с енергийно-възстановителна междинна подметка. Освен това те изнасят своята континентална гумена подметка като отлична хватка както в мокри, така и в сухи условия. Те имат 10-милиметрова капка. Те идват в различни цветове и дизайни за мъже и жени, но идват само с една ширина.

Това е изключително лек състезател. Липсва възглавница и има минималистичен дизайн, така че най-добре да се използва за по-кратко разстояние и за състезания. Ниският профил и гъвкавостта са добри за състезателите. Той тежи само 5.4 унции и има ниска 10-милиметрова капка капка. Те са направени за неутрална походка и нямат елементи за управление на движението. Тези обувки идват във версии за мъже и жени и в различни цветове. Те обаче идват само в средна ширина.

Много пътешественици, като прилича на Saucony. Този лек неутрален състезателен плот се предлага на по-малко от 6 унции на обувка, като се намалява теглото от версия A5. Падането на петата е минимално на 4 милиметра. Казват, че трябва да е добре за разстояния от 5 километра до половин маратон.

Racewalker Кармен Джаински патентова панделка, създадена да подобрява естествения ток на растението / движението на ходилата на пешеходци и състезатели. Нейният екип, Walking Shoes Reshod, предлага едновременно пътека за разходка по фитнес-ходеща версия на иновативните си обувки. Версията на състезанието има нулев спад на тока. Пяната, поддържаща петата, е по-мека, така че да получите омекотяване, когато засадите петата си. Под нея е гъста пяна, за да постигнете странична стабилност и добър преход. За разлика от другите изброени обувки, тези обувки не са гъвкави в предната част на краката. Това е в съответствие с философията на Джалински за това, от което се нуждаят състезателите. Вместо това вярва във вертикална гъвкавост. Върховете са проектирани с прозореца на куката, така че да не се търкате в тази чувствителна област. Кутията с пръсти е широко оразмерена, така че пръстите на краката ви могат да се разпрострат и да не се свиват. Ако обикновено купувате широки обувки, за да получите това допълнително пространство, ще ви харесат тези обувки.

Какво би могло да бъде по-добре от обичайните обувки, направени така, че да пасват на крака ви от занаятчия? Hersey Custom Shoes проектира тренировъчен състезател и състезателна обувка за състезания, която се използваше на Олимпиадата. Недостатъкът? Те определено не са евтини, въпреки че не са много повече от висококачествени обувки за бягане. Има и значително време, тъй като те правят форма, която да съвпада с краката ви. Има такса за последна такса за модел при първото поръчване на обувки. Те казват, че типичното време за обрат е 24 седмици, което е около пет месеца. Получавате малък брой възможности за избор на цвят на обувката, подстригване, материали и стелки. Горните части трябва да са с дължина от 1,000 до 2,000 мили и можете да подмените подметките. Ако имате трудно за монтаж крак, Hershey е добра опция, тъй като те могат да направят обувки за обувки, обувки за туризъм и обувки за комфорт от вашите обичайни обувки последно.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .