Skechers Shape-Ups Разходки за обувки

Комфортни ходещи обувки с подметки за рокер

Skechers Shape-Ups обувки за ходене бяха в челните редици на тенденцията на тонизиращата обувка преди десетилетие. Те се актуализират и продължават да бъдат много популярни сред пешеходците, които ги оценяват като обувки за комфорт. Дизайнът на рокерската подметка работи добре за много хора и те са щастливи, че Skechers продължава да произвежда Shape-Ups и други рокерски модели.

Формовани костюми за комфорт

Skechers Shape-Ups са подобни на швейцарските обувки Masai Barefoot Technology (MBT), които са един от оригиналните рокерски дизайни, които са насочени към активиране и тонизиране на повече мускули по време на ежедневните дейности или фитнес.

Skechers подчертава, че Shape-Ups имат подметка с мека кинетична клинна подметка. Тази подметка осигурява супер абсорбиране на удари и леко нестабилна пешеходна платформа.

Ролковият подметник натиска крачка напред на стъпалата. Допълнителното задно удължение упражнява краката и мускулите на задните части по нови начини. Skechers препоръчва използването на Shape-up само за по-кратки разходки от 25 до 45 минути на ден, докато тялото ви се приспособи към тях.

Skechers Shape-Ups често са изключително удобни от кутията. Кутията е достатъчно широка за хора, които имат широки крака . Допълнителното омекотяване също ги прави страхотни обувки за хора, които трябва да издържат на дълги периоди всеки ден, за които коронясването и леката нестабилност могат да помогнат за предотвратяване на умората.

С течение на годините хората, които имат болка в краката, са много разделени за Skechers Shape-Ups. Има яростни фенове, които казват, че са единствените обувки, които могат да носят без болка.

Тогава има хора, които обвиняват рокерските подметки за обувките им.

Въпреки това, много от дизайна Shape-Ups са тежки обувки. Skechers Shape-Ups 2.0 тежи 11,5 унции на обувка за женски размер 6, което е як. Те могат да бъдат твърде тежки, за да могат някои хора да носят удобно.

Този ефект може да се усети особено при фитнес ходенето.

Може да започнете да оценявате комфорта и възгласяването, но скоро ще почувствате някакво напрежение от допълнителното тегло на обувките. За тези, които обикновено носят по-тежки обувки, може да не забележат този ефект. Но тези, които имат проблеми с коляното, глезена или бедрото, могат да го усетят. Като цяло, най-добре е да избегнете тежки обувки по тази причина.

Оригинална концепция за тонизиращата обувка на Skechers Shape-Ups

Skechers първоначално описва Shape-Ups като тонизиращи обувки, предназначени да стимулират повече мускули и да балансират с рокерска подметка с мек кинетичен клин. Рокерската подметка подобрява естественото ходене, движейки се през стъпала от петата до петите.

Подметката е изработена в три слоя с твърда междинна подметка за поддържане и свръх мека пяна кинетичен клин, който абсорбира шок с всяка стъпка и симулира ходене в мек пясък. Тази комбинация се стреми да активира повече мускули, за да развие равновесие, поза и тонус на краката и мускулите на задните части. Скейшър силно продаваше Shape-Ups, дори привличайки Kardashians в рекламата си, която изтъкваше тонизирането и използваше като част от усилията за загуба на тегло.

През 2012 г. Skechers предложи възстановяване на американски клиенти като част от споразумение за 40 млн. Долара с Федералната търговска комисия поради подвеждащи рекламни твърдения за загуба на тегло и мускулно тонизиране.

Оттогава Skechers Shape-Ups продължават да се произвеждат в различни стилове, включително атлетични версии, обувки за обувки, сандали и обувки за комфорт, но без претенции за допълнително тонизиране или загуба на тегло.

Долна линия на Skechers Shape-Ups

Skechers Shape-ups са за цената на добра двойка спортни обувки за ходене и по-малко от някои други марки обувки с рокер-подметки. Те идват както в атлетичния, така и в стила на начина на живот. Вероятно те се използват най-добре като обувки за комфорт, вместо да ги използват, за да се обучават за ходене. Един проходилка може да ги носи за по-кратка разходка всеки ден или всеки друг ден, в допълнение към ходене в спортни обувки за ходене.

Те осигуряват различна тренировка от редовното ходене. Бъдете наясно с всяка развиваща се болка в ставите, която може да е признак на прекалена наранявания.

Моделите на Skechers често включват такива, които са по-леки и по-гъвкави за по-естествено ходене. Изберете търговец на дребно, който има богата политика за връщане на обувки и не забравяйте да ги върнете, ако те не работят добре за вас.