10-те най-добри възглавници за пазаруване през 2018 година

Възглавница за дълги разходки и твърди повърхности

Ходещите обикновено имат по-малка нужда от амортисьори, отколкото от бегачите, защото ударят по земята с по-малко сила. Но ако правите много ходене по бетон или правите големи джипове в тренировки за половин маратон или маратонска разходка , се нуждаете от достатъчно омекотяване. Тези обувки са предназначени за тези, които имат не повече от леко пренаселеност , те не се коригират за ротация. Тези обувки имат максимална подложка за подплата с минимална опора.

1 -

Тези обувки са гъвкави, леки и имат много уплътняване за проходилка, който има неутрална походка. Те работят чудесно за намаляване на умората за разходки от шест мили до разстояние от половината маратон (13.1 мили) и дори маратон. Те имат достатъчно уплътнение за дистанционно обучение , но са достатъчно леки за по-бързо ходене. Можете да поддържате добра бърза крачка, докато ги носите, с правилното кацане на ток и преобръщане на стъпката ми. Те също така са издръжливи, като предпазните колани остават непокътнати през месеците на обучение и състезания на разстояние от половината маратон. Обикновено трябва да замените обувките след четири месеца на интензивна употреба.

2 -

Това е лека обувка за обувки за изпълнение, която също е обувка за обувки. Той е гъвкав. Той идва в тесни, нормални и широки ширини. Възглавницата помага за облекчаване на умората на краката при дълги разходки и писти като 10К, половин маратон и маратон. Ще откриете, че тази обувка е много удобна. Новият Баланс променя последните си постижения, които осигуряват цялостната форма на обувката. Ако сте били доволни от предишните версии, не забравяйте да опитате с текущата версия, за да сте сигурни, че последният все още предлага най-добрата форма за обувки за вас.

3 -

Тази гъвкава, лека възглавница за обувки е чудесна за онези, които имат неутрална походка, които искат да предпазват от падане. Ако имате широки крака, кутията с пръсти трябва все още да ви даде достатъчно място. Това е страхотно да се намери обувка, като тази, която има омекотяване, без никакво забележително допълнително тегло. Те трябва да спомогнат за намаляване на умората при разходки на дълги разстояния и целодневни разходки.

4 -

Този уплътнен треньор е гъвкав и е подходящ за разходка с високи пробези. Най-добре е за малки и средни хора и се предлага в допълнителни ширини. Удобството и усещането са впечатляващи. Той също така идва в версия на Storm, която е чудесна за ходене по цялото време и всички терени. Пегас спечели "Световната награда за най-добра купа" на бестселъра.

5 -

Преглед: Mizuno Wave Rider
Mizuno Wave Rider е омекотен, но лек, с ниска тока. Той работи чудесно за дълги разстояния, включително маратон. Wave Rider идва с ширина и има както широк палец и тесен ток. След 20 години продукция, тя все още получава пет звезди от бегачи и пешеходци. Тя спечели най-добрата неутрална обувка от текущата мрежа.

6 -

Vomero е омекотен треньор, който е чудесно за проходилки, които не пресичат. Обикновените любители обичат да възпрепятстват обучението за маратонски и полумаратонски разстояния. Той има по-голямо омекотяване от Пегас. Също така има по-широка кутия за кутия, отколкото е характерно за Nikes. Можете да го намерите в дървени въглища, което е хубава възможност да се носят през целия ден, ако сте на непринудено работно място в сравнение с ярките цветове за някои спортни обувки. Няма да се налага да променяте за среднодневна разходка на почивка или обяд. Ако искате ярки цветове, те също имат такива.

7 -

Cumulus предлага добро омекотяване на добра цена. Той е с гъвкава предна част и е предназначен за тези с неутрална походка. Те намалиха теглото, в съответствие с тенденциите и развитието на по-добри материали, които осигуряват по-малко тегло. Те имат яка памет, която ви осигурява персонален ток. Тя спечели наградата за избор на редактор на World Runner.

8 -

Asics Gel Nimbus е гъвкав, но също така е достатъчно стабилен в предната част за по-тежки хора. Тя дава най-меката, най-омекотена езда за ASICS. Тя има едно парче горна част, премахвайки шевовете. Това е неутрална обувка и е подходяща за по-тежки хора. Те идват в разнообразие от цветови комбинации, включително и черна версия, ако не искате да си блестяща обувка.

9 -

Тази обувка е любимо на волксмарските пътешественици от десетилетия насам. Това е пълна кожа обувка, която има гъвкава подметка и много възглавница. Това е единствената обувка, която ще искате да стоите в линии, а също и добра и издръжлива за пътеката. Това е чудесен избор за пътувания и пешеходни обиколки. Това не е лудост и краката ви ще ви благодарят след един ден на разглеждане на забележителности и музейни обиколки.

10 -

Тази обувка за устойчивост също има голямо уплътнение. Той има минимален канал, който е по-добър за ходене. Предоставя малък контрол на движението за свръхпродукторите. Той идва в тесни, правилни и широки ширини.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .