7 начина да увеличите своя план за тренировка

Не получавате желаните резултати от плана си за упражнения? Ако планът ви за тренировки се нуждае от тласък, тогава е време да се върнете към основите. Може би сте пропуснали някои важни стъпки, когато сте настроили плана на първо място. Проверете този списък от 7 лесни неща, които можете да направите, за да накарате тренировъчния план да работи по-бързо.

1. Свържете се с експертите

Наистина тежките тренировки ще осигурят най-добри резултати - психически и физически.

Но като цяло е добра идея да посетите Вашия лекар, за да сте сигурни, че сте достатъчно здрави за енергични упражнения. Дори ако съществуват физически бариери, които ви пречат да участвате в някои популярни форми на упражнения, вашият лекар може да може да предложи модификации, които могат да бъдат направени, така че да можете да започнете тренировъчен план.

След като знаете, че сте здрави за широк кръг тренировки, свържете се с експерти, за да научите нов спорт или да предизвикате себе си в спорта, който вече се наслаждавате. Присъединете се към работеща група или се регистрирайте за състезание. Можете също така да посетите с личен треньор, за да разтърсите нещата. Добрият треньор ще оцени нивото ви на фитнес, ще ви помогне да зададете цели, които действително ще достигнете и да създадете рутинна процедура, която да следвате. Някои обучители дори ще извършат метаболитно тестване, за да ви помогнат да отслабнете .

2. Фокусирайте се върху последователността

Упражняващите често се опитват да намерят най-модерните тренировки за изгаряне на мазнини или гореща нова фитнес уредба, за да започнат своята програма.

Но най-ефективният план за тренировка ще бъде този, с който се придържате в дългосрочен план. Не е необходимо да отделяте много пари за нов фитнес инструмент или членство в салона - особено в началото. Просто се съсредоточи върху последователността.

Поемайте ангажимент да правите някаква форма на физическа активност всеки ден.

След като редовното упражнение е част от дневния си график, можете да направите корекции, за да изгорите повече калории . Но в началото редовността е ключът към успеха. Така че изберете дейности, които ви харесва да правите и да ги правите често.

3. Накарайте приятелите да ви държат отговорни

Един от най-добрите предиктори на успеха в плана за упражнения за отслабване е социалната подкрепа. Ако приятелите ви правят упражненията по-приятни, е по-вероятно да продължат навика. Приятелите също така ще ви помогнат да отговорите.

Ако вашият непосредствен кръг от приятели не се интересува от упражняване, тогава погледнете малко повече. Може би колегите ви биха искали да се присъединят към вас за работа на открито след един ден в офиса. Може би имате съседи, които биха били склонни да поставят децата в колички и да ходят или да минават през квартала. Научете сега, за да получите необходимата ви подкрепа, за да направите плана си успешен.

4. Купете подходящо облекло за упражнения

Правилното тренировъчно облекло ще направи вашите тренировъчни сесии по-безопасни и по-ефективни. Така че инвестирайте в добра чифт обувки, дишащи тренировки за тренировка и други основни неща за упражненията . Може да избягвате големите търговци на дребно и да отидете в специфичен за спорта магазин, който се състои от експерти. Местните магазини за ходене и бягане са велики ресурси.

Често тези по-малки магазини, работещи със собственици, имат персонал, който активно участва в спорта и могат да направят конкретни препоръки за годност и износване.

След като направите първоначалната покупка, направете нови обувки или дрехи за тренировка стимул за продължителен успех. Задайте краткосрочни цели и се възнаградете с нов екип, който ще ви накара да се чувствате по-комфортно и уверено по време на бъдещите тренировки.

5. Напишете план

Лесно е да решите, че искате да упражнявате. Да го направите е трудна част. Винаги ще има още една задача, работа или приоритет, които могат да попречат на вашата тренировка. За да сте сигурни, че тренировката ви остава най-важен приоритет, излезте от календара план за хранене и тренировки всяка седмица.

След като го направите писмено, поставете го на видимо място. По този начин го виждате всеки ден и ви напомня за вашия ангажимент. Можете също така да определите дрехи за тренировка и да опаковате чанта за фитнес през нощта преди тренировката.

6. Варирайте Вашите тренировки

Упражненията за отслабване трябва да включват аеробна активност за изгаряне на калории , тренировка за здравина за изграждане на мускули и тренировка за гъвкавост, за да се увеличи обхватът на движение в ставите, да се предотврати нараняване и да се намали стреса.

Когато създавате график за тренировка , планирайте различни дейности през седмицата. Например, може да искате да тренирате в понеделник, сряда и петък. Във всеки вторник, четвъртък и събота вземете мотора и се отправете към парка, за да се наложи да се движите надолу. Протегнете и балансирайте в йога в неделя.

7. Използвайте активните дни за възстановяване

Не забравяйте, че тялото ви се нуждае от почивка. Но ден на почивка не е ден, когато лежиш на дивана. Вместо това планирайте активните дни за възстановяване, когато участвате в лесна забавна дейност. Тези нежни тренировъчни дни дават на тялото и ума си почивка. Не сте сигурни какво да правите? Опитайте лесно да обиколите скута си, да се насладите на лека йога класа или да се отдадете на разходка с приятел.

Не забравяйте, че най-важният елемент от успешния план за тренировка е последователността. Настройте и поддържайте здравословен баланс и след това се придържайте към създадената от вас програма. Всеки ден няма да се чувства добре, но ако поддържате ангажимента си в тежките дни, е по-вероятно да видите резултатите, които заслужавате.