Без приготвена захар под налягане Печени бисквити

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 156

Мазнини - 0 грама

Въглехидрати - 41гр

Протеин - 1g

Общо време 35 мин
Подгответе 10 мин , готвяйте 25 мин
Сервирания 4 (по 1 круша)

Насладете се на десерт без абсолютно никаква добавена захар, точно от тенджерата под налягане. Тези сочни круши са един от най-елегантните, здрави и прости десерти, които можете да направите. Скоростта и мощността на тенджерата под налягане ускоряват процеса на готвене. Устройството също така помага да се запазят хранителните вещества, които крушите и гроздето са известни, включително антиоксиданти, които предпазват от фибри и клетките - по-големи за борба с възпалението и цялостното здраве.

Съставки

подготовка

  1. Добавете гроздов сок, вода, лимонов сок, канела и звезден анасон в съда на тенджерата под налягане.
  2. Обелете крушите (оставяйки стъблата на) и незабавно поставете в течността. Ако няма достатъчно течност за покриване на крушите, добавете още вода.
  3. Заключете капака на място и го поставете на високо налягане за 8 минути. Позволявайте естествено освобождаване на налягането (това ще отнеме около 10 минути).
  4. Внимателно отстранявайте крушите с клечки и сервирайте топло или охладено.

Варианти и замествания на съставките

Ако желаете, можете също така да направите сос за крушите с бракуваната течност. След като крушите са варени и отстранени, използвайте функцията sauté, за да сварите останалата течност, докато се сгъсти.

Съвети за готвене и сервиране

Сервирайте тези круши леко топло или охладено. Те могат лесно да се консумират с лъжица или пюре в канела, залепена за малките.