Топ 10 списания за спортисти

За читателите, които са сериозни за спорта

Когато не играете спорт или се наслаждавате на любимите си физически дейности, обичате ли да прочетете за тях? Списанията могат да предоставят съвети за обучение, съвети, интервюта и задълбочени статии за вашия спорт. Абонамент за списание гарантира, че не пропускайте. Днес много от тях имат абонамент за цифров, а също и за хартия. Те също така са страхотни идеи за подарък за спортисти в списъка ви. Ето някои от най-добрите списания за спортисти и спортни фенове на всички нива.

1 - Светът на бегача

Състезателите се състезават в маратона в Ню Йорк. Спенсър Плат / Гети изображения

Светът на бегачите информира, обучава. и вдъхновява участниците от всички възрасти и способности. Светът на бегачите включва статии, насочени към всички видове бегачи, включително начинаещи, жени, маратоньори, спринтьори и всички в средата. Той съдържа профили на действащи личности, покритие на състезателни събития, медицински съвети и съвети за обучение, диетична и хранителна информация и прегледи на текущите продукти.

2 - Триатлета

Triathlete е най-голямото списание за триатлон в света. Той разполага с информация за триатлетите, но не е нужно да правите и трите спорта, за да намерите ценност тук. Плувци, мотоциклетисти или състезатели ще намерят много статии, отзиви и съвети, които осигуряват мотивация и подобряване на движението. Можете да се абонирате за цифровата или печатна версия или и за двете.

3 - треньор и атлетичен директор

С надписа "Вашият ресурс за изграждане на мощни спортни програми", Coach & Athletic Director е посветен на гимназията и колежните треньори. Всеки брой е пълен с съвети за треньор за всички мъжки и женски спортове, близки интервюта с известни спортни фигури, покриване на всички фази на успешна програма и екскурзоводи на екскурзоводи. Предлагат се както абонаменти за цифрови, така и печат.

4 - Вън

Извън списание е публикация за вас, ако искате да влезете в пустинята, пеша, на пладне или на велосипед. Ще намерите информация за уреди, пътувания, фитнес, приключения и култура. "Live Bravely" е техният слот.

5 - Колоездене

Колоезденето е най-голямото световно списание за пътни и планинско колоездене. Открийте всички практически съвети, които ви трябва, за да направите всяко пътуване по-приятно в тази информативна и добре написана публикация.

6 - Спортна илюстрация

Най-известното спортно списание Sports Ilustrated ви приближава до сърцето на спорта, с ефектна фотография и дълбоко покритие. Насладете се на вътрешната песен, като Sports Illustrated ви отвежда в умовете и сърцата на играчите и треньорите всяка седмица. Абонаментът включва както печатни, така и цифрови публикации.

7 - SKI

Списание SKI се грижи за любителите на зимните спортове. Той обхваща всеки аспект от ски преживяването, включително най-добрите курорти, където можете да обядвате в популярните дестинации и как да стигнете до там. Списанието също има статии с експертни съвети от някои от най-известните скиори и инструктори в спорта.

8 - Мъжко здраве

Здравето на мъжете е списание за начина на живот, предназначено да показва на мъжете практическите и положителните действия, които правят живота им по-добър. Статиите обхващат фитнес, взаимоотношения, хранене, кариера, сприятеляване, пътуване и здравни проблеми.

9 - Списание за фигури

С все повече изисквания към времето на жената, концентрирането върху тялото и ума може да стане трудно. Това е мястото, където Shape списание влезе инча покрива широк спектър от теми, Shape ви предоставя информация и прозрение, което трябва да останете годни и на върха на играта. От тайните на красотата до рецептите за успешни истории, Shape го има.

10 - Спортна илюстрация за деца

Децата се наслаждават на спорта, а със Sports Illustrated for Kids те могат да имат същите по-задълбочени статии и информация, които мама или татко получават. Има истории за професионални спортове, изключителни аматьори и деца, плюс плакати, пъзели и карти.