Здравословни закуски с протеин за деца

Тъй като децата получават добра част от своите калории и хранене от между ядене noshing, бъдете готови с скривалище на здравословни протеинови закуски за вашите деца. Протеинът е важен за растежа и той също се запълва, така че калориите му правят двойна мито (и това ще ви даде още няколко минути преди децата да поискат следващата си закуска).

Протеинът е основен градивен елемент на тялото.

Всички наши клетки и повечето от нашите телесни течности съдържат протеин. Тялото използва протеини за възстановяване на клетките и за създаване на нови. Така че ние трябва да презареждаме нашите протеинови доставки непрекъснато чрез храна. Това е особено важно в детството, юношеството и бременността, когато тялото работи изключително трудно, за да стане силно и здраво.

Протеините са съставени от 22 различни аминокиселини . Нашето тяло може да произвежда около половината от тях (13 аминокиселини). Останалото трябва да се измъкнем от храната. Тези основни аминокиселини се намират в животински протеини, като месо, яйца и млечни продукти (наречени пълни протеини). Вегетарианците или вегетарианците могат да ги получат, като комбинират две или повече непълни протеини от растителни източници: боб, грах, ядки, семена и зърнени храни. Соевите зърна са изключение - те са растителен базиран протеин.

26 идеи за здравословни протеинови закуски за деца

Опитайте някои от тези избор закуски, но внимавайте за съдържание на сол и мазнини в някои храни с по-високо съдържание на протеини.

И двете са добре (дори необходими) в малки количества, но не искате да прекалявате.

Какво за протеинови барове?

Виждате протеинови барове в продажба за спортисти, жени и дори особено за деца. Обикновено те не са необходими, защото повечето американци, млади и стари, получават много протеини в диетата си. Ако сте в щипка и трябва да замените хранене, протеиновата лента може да е наред, защото често съдържат по-малко захар, отколкото, да речем, гранулари или зърнени барове.

Но протеиновите барове все още могат да имат много калории, особено ако са предназначени за възрастни атлети. Дори децата и тийнейджърите, които упражняват много, биха били по-добре да получат своя протеин от други източници на храна, като закуската и по време на хранене, постно месо, риба и нискомаслени млечни продукти.