Тегло обучение тренировки за пешеходен туризъм и Backpacking

Получете силен да носите този пакет

Пренасянето на тежка опаковка на гърба за много километри туристически или рани пътувания е нещо, което правим за удоволствие - освен ако не сте във военните , разбира се. Но дори и след това следните съвети ще ви помогнат да се подготвите за риска от военния живот.

Така или иначе, трябва да бъдете обусловени от това натоварване, или може да бъде много дълъг и неудобен ден - и след това трябва да го направите отново на следващия ден.

Дори и за недобре прилепнали опаковки, опаковка от 30 до 40 паунда с дрехи, храна, палатки, спални чували, печки и всичко друго, което смятате за необходимо за такова приключение, е много да се дърпате на раменете си и горната част на гърба.

Аз съм ходил на много места, от снеговете и леда на базовия лагер на Еверест до джунглите на Суматра и дивата природа на крокодилския заразен бряг на Северна Куинсланд. Ето какво препоръчвам на хората, които започват с багаж, за да се приспособят и да имат приятно преживяване, а не за съжаление.

Тегло обучение, кардио тренировка и практика с пакет на гърба ви ще получите в пик състояние за backpacking приключение.

Ключови мускулни групи, които поддържат пакет

Като цяло, носенето на тежка опаковка на гърба носи много мускули в игра, включително тези на рамото и рамото, които използвате за закачане на опаковката на гърба. Ето резюме.

Ако не сте правили тренировки за тренировки по- рано, добра тренировъчна програма за начинаещи е мястото, от което да започнете.

Това е почти анализ на мускулите и здравината на носенето на тежка раница. Проследявайте програмата на начинаещия с по-напреднала тренировъчна програма, ако наистина искате да сте силни за туризъм и туризъм.

Аеробни фитнес

Сега, когато имате тялото, за да подкрепите този пакет, имате нужда от фитнес, за да можете да го изкарате на дълги разстояния.

Тегло обучение ще ви даде някои от това, но тя няма да осигури наистина силна издръжливост в продължение на няколко часа, че добра кардио аеробна програма ще осигури. Трябва да се качите на бягащата пътека или мотоциклета или да излезете на пътя и да получите сърдечната честота нагоре за 30 до 45 минути няколко пъти всяка седмица.

Практика, практика, практика

Ако възнамерявате да пътувате за продължителен период от време с пакет и не сте го използвали по-рано, важно е да свикнете с усещането за него; и нищо няма да ви подложи на тежка опаковка по гърба по-добре, отколкото всъщност да я изпитате.

Започнете с леко тегло и кратки разстояния и постепенно го разширявайте до по-тежки тежести и по-големи разстояния.

Включете тежести и кардио програма и скоро ще бъдете добре подготвени за всяко приключение, което идва. Насладете се на пътуването.