10-минутна малка ударна домашна кардио тренировка

Ако сте на кратко време , оборудване и дори пространство, тази тренировка е отговорът. Тази тренировка е само 10 минути и включва разнообразие от упражнения с ниско въздействие и висока интензивност, за да получите сърдечен ритъм без скокове. Направете тази тренировка у дома или по пътя, за да изгорите калории и да останете в крак.

предпазни мерки
Преди да опитате тази тренировка, консултирайте се с Вашия лекар, ако имате наранявания, заболявания или други състояния.

Необходимо оборудване
Нито един

Как да

1 - Стъпка Стъпките

Бен Голдщайн

Как да : Загрявате за една минута със светлинно кардио, като стъпка. Излезте отстрани с левия крак, вдигнете ръцете си и след това стъпчете десния крак вляво наляво. Повторете движението надясно, движете се бързо и люлеейте ръцете, за да получите сърдечната честота нагоре. Можете също така да вземете ръцете отгоре за повече интензивност.

Репортажи / Комплекти / Продължителност: 1 минута

2 - Вятърни мелници

Бен Голдщайн

Как да: Вземете го на следващото ниво, като стоите в широка позиция с ръце направо. Огънете в кръста, всмукайте и вдигнете лявата ръка към десния крак. Застанете нагоре и повторете хода отляво, като се движите възможно най-бързо. Наведете коленете, ако имате болка в гърба. Повторете за една минута.

Репортажи / Комплекти / Продължителност : 1 минута

3 - Коляно Smashes

Бен Голдщайн

Как да: Разтеглете ръцете и долейте лявото коляно нагоре и през тялото, като свалите ръцете. Върнете се в началото и повторете, като отидете толкова бързо, колкото можете, за да получите сърдечната честота за една минута. Повторете от другата страна за една минута.

Репортажи / Комплекти / Продължителност : 1 минута от всяка страна

4 - Предни ритник с катастрофа

Бен Голдщайн

Как да: Привеждане на дясното коляно нагоре и удължаване на крака в счупване на предния ритник, след това да вземете един и същ крак назад, докато се докоснете до пода. Повторете последователността на ритника и ниската стрелка за една минута и повторете последователността от другата страна за една минута.

Репортажи / Комплекти / Продължителност : 1 минута от всяка страна

5 - Беър обхожда

Бен Голдщайн

Как да : Squat на пода и да си ходи ръцете, докато не сте в позиция дъска. Направете натиск върху коленете или пръстите на ръцете, след това върнете ръцете си на клек и се изправете. Добавете скок в края за по-голяма интензивност. Повторете за една минута.

Репортажи / Комплекти / Продължителност : 1 минута

6 - Коляно със страничен удар

Как да : В широка позиция вкарайте лявото коляно нагоре, докато доближавате лакътя към коляното. Вземете левия крак надолу и преместете тежестта в левия крак, докато ритате настрани. Повторете колкото е възможно по-бързо, за една минута отляво и една минута отдясно.

Репортажи / Комплекти / Продължителност : 1 минута от всяка страна

7 - Удари с удар

Бен Голдщайн

Как да: С ръцете си в охраната, клякайте колкото се може по-ниско, като вземете бедрата назад. Когато се изправяте, ритайте с десния крак. Повторете хода, ритайки с левия крак. Повторете, редувайте ритници за една минута.

Повторение / Задаване / Продължителност: 1 минута

Повторете цялата верига 1 или повече пъти