Какво можете да пиете по време на индукцията на Аткинс

Когато започнете Аткинс, напитките могат да бъдат объркваща част от диетата. Вие искате да бъдете особено внимателни по време на фазата на индукция на програмата, която консумирате само одобрени храни и напитки, за да получите резултатите, които заслужавате. Разберете дали можете да се наслаждавате на алкохол на Аткинс и на какви напитки е позволено да поддържате програмата си на пистата.

Позволени напитки на Аткинс Диет индукция

Индукционната фаза на диетата на Аткинс е най-строгата част от плана.

Когато стартирате програмата, има списък с храни и напитки, които ще трябва да избягвате за няколко седмици. може да оставите чудене какво можете да имате по време на тази част от диетата. Ето кратък преглед на някои от напитките, които можете да пиете по време на Индукция на Аткинс Диета.

Водата е основна напитка по време на индукцията. Важно е да пиете достатъчно вода, докато следвате всяка диета с ниско съдържание на въглехидрати . Д-р Аткинс съветва тези, които са във Фаза на индукция да консумират осем чаши вода на ден, под формата на чешмяна вода, изворна вода, минерална вода и филтрирана вода.

Можете да изберете и други конкретни напитки, които намерите в частта за указанията за фаза на индукцията на книгата на Аткинс или на уеб сайта на Аткинс. Следното е извадка от този списък:

Напитки с кофеин не се допускат за някои диети на Аткинс, защото д-р Аткинс предполага, че може да повлияе на кръвната захар или апетита при някои хора. Ако имате апетита или симптомите на хипогликемия, след като консумирате напитки с кофеин, трябва да ги премахнете, според Аткинс.

Освен това, може да се наложи да избягвате диета, тъй като някои изкуствени подсладители са извън границите по време на фазата на индукция.

Защо трябва да сте загрижени за нискокалорични подсладители? Според Аткинс изкуствените подсладители могат да забавят процеса на отслабване и дори да направят загубата на тегло невъзможна. Уебсайтът предупреждава диетолозите да съзнават чувствителността си към изкуствените подсладители в цялата диета на Аткинс и да ги избягват, ако загубата на тегло престане или се спре. Приемливите подсладители включват сукралоза, захарин или стевия. Според Аткинс един пакет е равен на един грам нетни въглехидрати.

Мога ли да имам алкохолни напитки на Аткинс?

Алкохолът не е разрешен по време на фазата на индукция на диетата на Аткинс. Аткинс предупреждава, че консумирането на алкохолни напитки като бира, вино или коктейли може да забави скоростта на загуба на тегло.

И така, какво се случва след края на Индукцията? Можете да започнете да се наслаждавате на малко количество алкохол, но трябва да го направите с повишено внимание. Започвайки във Фаза 2, можете да си поръчате чаша вино от време на време, докато броите въглехидратите в дневния си обем. Но имайте предвид, че една доза алкохол е само пет унции. Така че не можете да напълнете голяма винена чаша и да я преброите като една порция.

Уебсайтът на Аткинс споменава, че спиртни напитки като джин, водка ръж и шотландски са също приемливи, след като сте във фаза 2. Те препоръчват, обаче, че сте внимателни как да смесвате алкохола.

Популярните миксери като тонизирана вода и плодов сок имат високи въглехидрати. Но се допускат сексуален тоник, диетичен тоник и диета. Започвайки във фаза 2, соев сок (4 грама), лимонов сок (две супени лъжици) и лимонов сок (две супени лъжици) също са приемливи.

Слово от

Придържането към диетата на Аткинс изисква силен ангажимент към много специфичен начин на хранене и пиене . Не само това, което ядете, има значение, но и това, което пиете, има голяма разлика. Ако искате да отслабнете по-бързо, може да пожелаете да избегнете изцяло алкохола, докато отслабвате Аткинс или някакъв диетичен план.

Според уебсайта на Аткинс: "Тялото изгаря алкохол за гориво, когато има алкохол, така че когато изгаряте алкохол, тялото ви няма да изгаря мазнините, което не спира загуба на тегло, а просто отлага. Така че за повечето диети на Аткинс, напитките са по-добри, когато са без алкохол.

Източник:

Аткинс, Робърт С., д-р. Д-р Аткинс "Нова диета революция . Ню Йорк: Avon Health, 2002.