Фитнес подаръци за възрастни

Ето какво имате нужда от съпруга, брат си, или дори от собствения си списък с желания.

Тези фитнес подаръци имат широка привлекателност за мъже и жени от всички възрасти, интереси и фитнес нива. И всички са под $ 100. Някои са под това! Добавете един или два свръх комфортни чорапи от производителността на Bombas (компанията отговаря на всяка покупка, като дарявате чорапи на бездомните) или интелигентна чанта за фитнес или опаковка от колекцията Pack-It Sport на Eagle Creek и ще бъдете подарък - герой, който е герой.

1 - Кръстосан комплект

С любезното съдействие на Амазонка

Crossrope е комплект за скачане на въже с дръжки и кабели, които ви позволяват да персонализирате въжето за различни видове тренировки и нужди. Членовете на семейството биха могли да споделят и набор, ако са близки по височина; въжетата идват в различни дължини, така че те ще бъдат правилно оразмерени според височината на потребителя.

Изпробвах комплекта за изгаряне, с дръжки и два кабела, един четири унции и един 16 унции. По-леките кабели ви позволяват да работите върху гъвкавостта, докато по-тежките укрепват ръцете и сърцевината, както и осигуряват кардио тренировка. Комплектът Swift е подобен вариант с леко по-леки кабели. И двата са подходящи за начинаещи, които търсят тренировъчен инструмент, който е преносим и все пак гъвкав - използвайте го на закрито и навън и здрав.

2 - Контего Autoseal Кенгуро бутилка за вода

С любезното съдействие на Амазонка

Моите шкафове се носят с бутилки за вода, но бих направил място за това: "Autoseal" означава, че се затваря с едно докосване, след като сте пили, така че няма да се разлее или изтече. И "кенгуру" означава, че има удобно отделение за съхраняване на пари, ключ и / или идентификационен номер. Смарт! Също така е без BPA и безопасна за съдомиялна машина (най-горната част).

3 - Физически фитнес сгъващ се Йога мат

С любезното съдействие на Амазонка

Моите шкафове (добре, шкафове) също минават с подложки за йога, но това би било уникално допълнение към моята колекция: Тя се сгъва, така че можете да я опаковате в чанта за пътуване или раница. Това е много по-лесно да се работи, отколкото тежък, обемист, валцуван мат. Макар че е по-тънка от някои изтривалки, все още върши работата. Тя е на добра цена и се предлага със собствена торба, изработена от рециклиран полиестер.

4 - Abstar AIR основен фитнес треньор

С любезното съдействие на Амазонка

Ако вашата фитнес колекция включва топка за упражнения, без съмнение сте запознати с тенденцията да се отклонявате от мястото, където сте я оставили, и факта, че децата ще се оттеглят с нея при всяка възможност, защото това е толкова забавно и подскачащо. Този (сякаш смешен) звезда-оформен основен треньор решава и двата проблема. Седнете или легнете на него за хрускане; наведе се до стената; стиснете го между коленете си. Тя ще остане поставена, но все пак ще ви накара да работите. Пакетът включва предложения за тренировки.

5 - Незабавно носене на блясък Speedo Swim Plus Фитнес Тракер

С любезното съдействие на Амазонка

Misfit Shine е елегантен фитнес инструмент и тази версия е водоустойчива до 50 метра, така че е подходяща за плувци и водни спортисти. С безплатното придружаващо приложение можете да проследявате обиколки, плуване и изгорени калории. Той също така следи упражненията извън водата, включително ходене, бягане и колоездене. Можете също така да записвате моделите на съня. Shine работи на литиева батерия, така че никога не се нуждае от зареждане.

Дамски дрехи

Компанията Activewear Pavepara казва, че нейните продукти са "за птиците". Това е така, защото дарява 2% от своите печалби за опазването на птиците. Линията е класическа и удобна и всичко е направено в САЩ.