Какво да обмислите преди да закупите неблагодарна

Съвети за цени, спецификации, камбани и свирки

Домашна бягаща пътека може да бъде чудесна инвестиция, която ви дава повече възможности за упражнения, когато сте извън времето, не можете да стигнете до фитнес залата или да не можете да се махнете отвън. Използването на бягаща пътечка в салона е едно нещо, но като се има предвид един за вашата домашна фитнес зала е друг въпрос. Добрата неблагодарна е скъпа и купуването не означава непременно, че ще я използвате редовно.

Преди да решите дали да използвате неблагодарна, помислете за следните фактори:

Бюджет за домашна бягаща пътека

Бюджетът е може би най-важното нещо за закупуване на всяка част от домашното фитнес оборудване , особено нещо толкова голямо и скъпо, колкото неблагодарна. Важно е да получите най-високо качество неблагодарна можете да си позволите. Качествената бягаща пътека ще бъде удобна, тиха, лесна за употреба и ще продължи дълго време.

Ако искате да продължите с бягаща пътечка, най-вероятно ще похарчите поне $ 1000, въпреки че разходите между $ 1500 и $ 3,000 ще ви предложат повече стабилност, по-добри двигатели и повече опции за тренировка.

Има някои така наречени модели, които падат под $ 1,000, но имайте предвид, че те може да не траят толкова дълго, особено ако има много хора, които го използват.

Ако имате ограничен бюджет, помислете за закупуване на леко използвана или ремонтирана бягаща пътека. Често можете да ги намерите за продажба от предишни собственици, както и в някои магазини, които продават използвано фитнес оборудване.

Безопасност на двигателя

Конските сили, доставяни от задвижващия мотор, оказват пряко влияние върху качеството на вашата бягаща пътека и как тренировките ви ще се чувстват.

Определянето на конски сили и моторни спецификации може да бъде объркващо. За да се улесни, стреляйте за непрекъснат работен двигател с минимум 1,5 конски сили. Ако смятате да работите често на неблагодарна, ще бъде по-добре да изберете 2,5 до 3,0 конски сили. Ще се нуждаете и от по-мощен двигател в зависимост от теглото си.

Минимални спецификации

Други неща, които да търсите, включват:

Програмиране Екстри

Преди да си купите неблагодарна, помислете за видовете неща, които искате. Преди да пазарувате, задайте си няколко въпроса като:

Опитайте преди да купите

Може да не сте в състояние да намерите всичките си неблагодарни избор в местните магазини за спортни стоки, но е добре да направите някои изследвания и да опитате колкото е възможно повече бягащи пътеки. Направете списък на бягащите пътеки, които ви интересуват, и се обадете на местните магазини за спортни стоки, за да видите дали те са налични на местно ниво.

Прекарайте най-малко 10 минути на всяка неблагодарна. Уверете се, че е тихо и че не се разклаща, дори когато тичате. Докато сте там, вижте къде е притежателят на напитката. Има ли място, където да поставите своя музикален плейър или мобилен телефон? Можете ли да добавите книга?

Гаранция за бягаща пътека, доставка и настройка

Гаранцията на производителя често ще ви даде важни указания за качеството на бягащата пътечка . Потърсете гаранция доживотна за рамката и мотора или най-малко 10 години. Електрониката трябва да има петгодишна гаранция. Частите и трудът трябва да имат двугодишна гаранция.

Как ще получите неблагодарна в дома ви? Разходите за доставка могат да бъдат значителни, ако не са включени в покупната цена. Също така, помислете как ще преместите бягащата пътека от прага до определената зона за тренировка и дали това е включено или ще струва допълнително. Новите барабани обикновено изискват някакъв монтаж и трябва да видите дали това е включено или изисква отделна такса.

Използване на вашата бягаща пътечка

След като вземете небето вкъщи, ще имате много възможности да изпробвате различните програми и да започнете рутинна работа. Тренировката на бягащата пътечка е доста скучна, ако правите същото през цялото време. Не забравяйте да отделите време, за да проучите всички варианти, така че новата ви неблагодарна да не се задържа в ъгъла и да се превърне в багажник за дрехи.