Топ 5 сърдечни честоти

Проследяване на зоните и изгаряне на повече калории

Ако се опитвате да влезете във форма и да отслабнете, мониторът за сърдечен ритъм (HRM) е отличен начин да наблюдавате интензивността си и да видите колко калории сте изгаряли. Следният списък предлага разнообразие от възможности за упражнения, които искат нещо просто, или много спортен спортист, който иска всички камбани и свирки. Светът на наблюдението на сърдечния ритъм се развива бързо. Сега е обичайно да се установява сърдечната честота на китката на фитнес тракерите. Но използването на гръдния колан все още е най-доброто за точност.

1 - Полярен сензор за сърдечен ритъм M200 и H10

Полярен M200 GPS текущ часовник. С любезното съдействие на Amazon.com

Polar е компанията, която популяризира монитори за сърдечен ритъм за спортно обучение. Те са се развили и сега те имат много функции, за да подобрите тренировките си. M200 е създаден специално за бегачите. Имате избор да използвате своя сензор за сърдечен ритъм на ръката или да добавите гръдния колан на сензора за сърдечен ритъм H10 Bluetooth. Ремъка на гърдите трябва да ви даде по-точен сърдечен ритъм.

M200 следи сърдечната честота и интензивността на тренировката за изчисляване на изгорените калории и времето, прекарано във всяка зона. В допълнение, M200 има вграден GPS, за да получите скорост и разстояние в реално време за тренировки на открито. Има автоматично или ръчно преброяване на обиколките. Той има 24-часово наблюдение на активността, ако искате да го носите цял ден и нощ.

Приложението Polar Flow и уеб сайтът предоставят много данни и коучинг, за да ви помогнат да извлечете максимума от тренировките си.

2 - Уок ТИКЪР

Унищожител на сърдечната честота. С любезното съдействие на Амазонка

Ако искате най-точния сърдечен ритъм, гръдната каишка все още е най-добрата технология. Тази лента за гръдния кош ще се свърже с приложенията ви за смартфони, GPS часовник, бягаща пътечка, фитнес банда, дисплей за сърдечен ритъм, Apple Watch и др. Той е съвместим с много фитнес приложения като Nike + Running, MapMyFitness, Runkeepr, Strava и Apple Health, което ви позволява да решите кои искате да използвате.

Тази лента има предимството да бъде съвместима с Bluetooth или ANT + връзки, каквито могат да бъдат намерени при по-стари устройства. Той има заменяема батерия.

Polar H10 е друг избор за Bluetooth лента за мониторинг на сърдечната честота, която ще се свързва с много фитнес уреди и приложения.

3 - Garmin vivosport

Можете да наблюдавате сърдечната честота от гръдния колан с монитори за активност на Garmin, включително вивиофит и вивисмарт. Можете да проследявате диетата си чрез връзката с приложението MyFitnessPal. Vivosport добавя засичане на сърдечния ритъм на базата на китката и GPS. Той има целодневно проследяване на активността, така че няма да се затруднявате между тренировките и проследяването на съня, за да сте сигурни, че получавате висококачествен сън.

4 - Garmin Forerunner 735XT

Ако сте много спортен спортист, може да искате по-сериозен сърдечен ритъм като Garmin Forerunner 735XT. Получавате сърдечен ритъм на основата на китката и съвместимост с лентата за мониторинг на сърдечния ритъм. Той има GPS проследяване и способността да създавате собствени тренировки, както и да анализирате всичко от темпото и разстоянието до изгорени калории. Разширените функции включват оценка на VO2 максимум, праг на лактат, прогноза за раси и съветник по възстановяване.

Можете да управлявате и преглеждате тренировките си с Garmin Connect и да използвате членство в Strava за много функции за велосипедисти.

5 - Полярен M600

полярен

Този водоустойчив Polar smartwatch има сензори за сърдечна честота, базирани на китката, и ще се свърже с гръдната лента на Polar. Той има вградени GPS и плуващи показатели. Цветният сензорен екран поддържа актуализираните от вас данни за упражненията. Можете да добавяте музика към M600 и да се движите напълно безфонен, докато тренирате.