Топ 10 ниско-въглехидратни риби и морски дарове Рецепти

Ще забележите тенденция в този списък: много сьомга и скариди. Това е така, защото сьомгата е толкова добра за нас и ние обичаме, че рибата и морските дарове готвят толкова бързо!

1 - Лесна и елегантна сьомга на скара на скара

Можете да поставите много копър върху сьомгата, или просто малко, както на тази снимка. Джеймс Байгрия / Фотолибрийна / Гети изображения

Тази рецепта за сьомга на скара отнема само няколко минути, за да се събере и е една от рецепти за сьомга, които обичаме да служим на гостите, както всеки обича да я обича.

| Повече ▼

2 - Проста и лесна печена сьомга

Рони Кауфман / Лари Хиршовиц / Blend Images / Гети изображения

Този безупречен и изключително лесен метод за печене на риба бързо се превърна в една от най-любимите ни техники за готвене. Сьомгата (или друга риба) излиза влажна и ароматна всеки път.

| Повече ▼

3 - Тънка скара сьомга

Тънка скара сьомга с горчица-соева глазура. Iain Bagwell / Фотолибрийна / Гети изображения

Ето още една рецепта за скалпа на скара. На тази, остъклената глазура е сладка и пикантна и работи много добре с богатия вкус на сьомга. Глазурата може да се използва и за печена сьомга.

| Повече ▼

4 - Изпечени миди - толкова добри и толкова лесни!

Изпечени миди. Морийн Воллум / Гети изображения

Не само рецепта: това е пълен наръчник за подбор, подготовка, готвене и сервиране на миди. Знаете ли, че мидите са не само вкусни, но и добри за нашите сърца и може би за нашите мозъци? Те също така имат много витамин В12, холин и много минерали.

| Повече ▼

5 - Скариди с ниско съдържание на въглехидрати и "

Скариди с ниско съдържание на въглехидрати. Лори Патерсън / Гети изображения

Могат ли реколтата наистина да е нисковъглеродна? Да! Направете ги с бадемово брашно , точно както обикновено. Сега можете да ги обличате и да направите тези в Кардиния вдъхновени скариди и Grits с вкусни съставки като ... бекон, разбира се!

| Повече ▼

6 - Скариди от кокосово масло с ниско съдържание на въглехидрати

Скариди с ниско съдържание на въглехидрати и сладък пикантен захарен сос. Снимка © Лора Долсън

Много рядко се случва да се яде нещо орехово, но в случая можем да направим изключение, тъй като хлябът няма редовно нишестено брашно, а вместо това използва кокосово брашно. Дали това няма смисъл за кокосовите скариди?

| Повече ▼

7 - Сребърна скара на зъби

Скариди на скара. Лори Патерсън / Е + / Гети изображения

Какво готва за три минути на гореща скара? Скариди! Ние ви даваме инструкции, така че те да не бъдат прекалено сготвени и гумени, а този блажен марината ще ги оживи.

| Повече ▼

8 - Круст без пухкава сьомга

Крушата без пухкава сьомга. TravelingLight

Безшевните квичетата от всякакъв вид са лесни за правене (коричка = по-трудно и по-отнемащо време), а тази версия е елегантна и работи за всяко хранене (това е страхотно за брънч).

| Повече ▼

9 - Скариди за скариди

Скариди Скампи. семки / Е + / Гети изображения

Скариди Скампи е толкова лесно да се направи и толкова добре да се яде! Обичаме да я служим с карфиол "Райс".

| Повече ▼

10 - Салата от сьомга (вместо салата от риба тон)

razmarinka / Istockphoto

Уморени ли сте от риба тон? Сьомгата е още по-добра за нас! Сервирайте салата от сьомга в марулята - просто вземете маруля и започнете да отлежавате листата и да поставите тази салата вътре.

| Повече ▼