Преглед на храненето с ниско съдържание на въглехидрати

Достойни храни с ниско съдържание на въглехидрати, доставени на вашата врата

Искате ли някога някой да направи вашата диета с ниско съдържание на въглехидрати за вас? Diet-to-Go е услуга за доставка на храна за хора на диети за отслабване. Менюто Carb30 осигурява 30 грама или по-малко нетни въглехидрати на ден. Свежи ястия са на разположение в някои райони за пикап. Извън тези райони замразените ястия се доставят от FedEx или UPS до домовете или офисите на хората.

Формат "Диета за пътуване"

Има избор за получаване на храна за пет или седем дни в седмицата и или три хранения на ден, или просто обяд и вечеря. Има опция "няма морски дарове". Храната се предлага в пластмасови тави и е направена от цели храни.

През трите дни на приеманите храни, за да бъдат прегледани, имаше само една съставка, която имаше "химически звучащи" компоненти, които бяха подобрители на вкуса в някои пилешки бульони, които бяха част от сос. Месото се върти в ротация от пет седмици, така че храната не се повтаря по-често от това.

В допълнение към менюто Carb30 те предлагат меню с контролиран калориен баланс, вегетарианско калорийно меню и меню Balance-D, което отговаря на препоръките на Американската диабетна асоциация и има по-малко от 45 грама въглехидрати на ден.

Как се хапва храната?

Извадково меню е изпитано от рецензент, който обикновено готви за себе си и обикновено избягва пакетирани или замразени ястия.

Не мислеше, че би харесала храната, но беше приятно изненадана. Макар че храната варираше, повечето от тях бяха добри до много добри, а една (химичничка сьомга) беше отлична. Забележително, ястията не са имали изкуствен вкус на много пакетирани ястия. Подправката беше достатъчно мека, че няколко пъти добави горещ сос.

Персонализирането може да е необходимо

Има няколко области, в които може да се наложи да персонализирате, ако решите да опитате Диети-да-ход. Въпреки че средните дни достигат до 30 грама нетни въглехидрати , най-малко един ден е доста по-голям, благодарение на вечерята (уасаби сом с пюре от грах), която е само на 31 грама. Ако това (или всяко друго хранене) се окаже проблем за вас, можете да направите замяна като удвоите на друго хранене от тази седмица.

От менюто за подреждане можете да замените ястия, които не харесвате или не отговарят на вашите нужди, и тези промени ще бъдат направени напред.

Дневното разпределение на храната е с ниско съдържание на калории (1300 калории на ден). Очаква се да добавите свои собствени закуски, но трябва да се погрижите да останете в разпределението на въглехидратите за деня. Много от ястията се поддаваха на пропиване на зехтин над върха или на парче масло. Или добавете зелена салата с маслена превръзка.

Долната линия на диета за пътуване Carb30

За тези, които не могат или не желаят да готвят, или желаят да имат структура за хранене с ниско съдържание на въглехидрати, диета-ход може да бъде полезна алтернатива. Цените, включително и цените за доставка, са разумни и качеството е високо за приготвена храна. Има голямо разнообразие от храни и има възможности за заместване според нуждите и вкусовете.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.