Расови жилетки да ви отнемат разстоянието

Расовите жилетки са предназначени да ви дадат бърз и лесен достъп до вода и енергийни закуски, с достатъчен товарен капацитет за други най-важни неща. Проектирани да бъдат леки и стабилни, те имат съхранение за много бутилки вода или спортна напитка или място за хидратиране на пикочния мехур. Използвах расова жилетка за половин маратон и за по-дългите ми тренировки. Харесва ми бърз достъп до телефона и / или камерата, както и вода и леки закуски. В сравнение с раницата, състезателна жилетка обикновено има широки раменни ремъци за разстилане на товара.

1 - Камелбак Маратонър

Camelbak маратонър раса. © Camelbak

Предпочитам използването на хидратиращ мехур за дълги разходки. Просто ми е по-лесно да отпивам от клапана, отколкото да манипулира бутилка с вода. Camelbak Marathoner идва с отличния двулитров / 70 унция антидот на Camelbak. Ако искате да носите отделни бутилки спортна напитка, можете да използвате двата предни джоба. Но ги използвам за телефона и / или фотоапарата, енергийни закуски и други неща, с които искам незабавен достъп. В гърба има джоб за окото, който се затваря с кабел на бънджи. Използвам го, за да нося допълнителните си слоеве и повече. Везната има отразяващи ивици наоколо. Ако не искате да използвате резервоара, този джоб за ципове се превръща в място за съхранение на допълнителни съоръжения. Имам едно предупреждение, че не съм се подготвял достатъчно добре с продукт против изцапване преди половин маратон на Rock 'n' Roll и можете да видите полученото покърпване . Маратонърът е актуализиран след този опит и аз просто го преброявам като урок - използвайте много подготвителни препарати за всякакви жилетки!

| Повече ▼

2 - Оранжева кал HydraQuiver Vest Pack 2

Оранжева кал HydraQuiver Vest Pack 2. Wendy Bumgardner ©

Това състезание прекарва две бутилки вода високо на гърба ви и жилетката е по-къса от много други. Голямото предимство за мен е, че рискът от отчупване е намален, тъй като имам моя спортен сутиен, покриващ гърба ми, където опаковката свършва. Докато други жилетки са склонни да имат отворени подмишници, ремъците на жилетката HydraQuiver се свързват точно под подмишниците, което може да се почувства ограничено или да бъде място за изцапване. Тя работи чудесно, ако предпочитате да носите бутилки, а не да използвате резервоар за хидратация. Това е предимство, когато искате да носите една бутилка вода и една спортна напитка. Шнурите за бутилки са регулируеми, така че да отговарят на различни размери бутилки, така че не сте ограничени до включените две. В предната част има джоб за приплъзване от всяка страна, както и опънати джобове на ремъците, които се затварят с кука и цилиндър. Това са четири места за задържане на основната екипировка. На гърба няма джоб, но между шпионките има голям бънджин. Това е идеално за захващане на вашето яке или други слоеве. Един недостатък - бутилките са склонни да паднат, когато извадите жилетката, като например когато сваляте якето си, след като се нагреете и сте готови да го приберете на гърба.

| Повече ▼

3 - NATHAN Firecatcher Race Vest

Nathan Firecatcher Race Vest. НАТАН Спорт

Firecatcher е лек и силно дишащ. Всички ръбове са облицовани с мека материя, която трябва да намали риска от износване. Той се предлага с две 10-унция колби, носени в двата предни джоба. Това е минимално количество хидратация, но можете да замените по-големи бутилки с вода. Големият гръб ще държи 1.5 литров резервоар за хидратация (продава се отделно или се използва от друг производител). Гърбът е леко подплатен в две ленти, които се водят от двете страни на гръбнака ви, така че няма изолация, която да предпазва водата от затопляне от топлината на тялото. Има един джоб за джоб за джоб за телефона или най-важното, но едва ли е достатъчно голям за моя iPhone 4s, така че ако не е преработен, може да не се побере във вашия по-голям телефон. Има и малък "джоб за хапчета" и джоб за гел. Той има отразителни ивици и идва в ярки цветове за безопасност. Тя няма кабел за бънджи за повече съхранение. Но ми харесва мекият дизайн - лесно можете да го сгънете, за да го носите или да го поставите в по-голяма опаковка.

| Повече ▼

4 - Последен удар AK Race Vest

Посрещна посока AK Race Vest 2.0. С любезното съдействие на Pricegrabber

През последните 15 години съм бил фен на бутилки с вода за Ultimate Direction и бутилки за пренасяне на бутилки. Тази състезателна жилетка е проектирана от минималистична пътека ултранарнер Антон Крупичка (оттук и АК). Той е много лек (само седем унции без вода), а с версията 2.0 те преминават към Silnylon за по-добра издръжливост. Краищата са облицовани с Velvetex без хазаи тъкан. Отпред получавате две отлични 20-унция бутилки за крайна посока (любимата ми). Или можете да добавите 70-унция резервоар за хидратация в задния джоб (продава се отделно). В предната част има и две смарт телефонни слушалки и два основни джоба. В задната част има джобът с висок отвор, който да използвате за зъбна мембрана или хидратиращ мехур, както и система за въжени въжета за захващане на повече елементи (като яке).

| Повече ▼

5 - Camelbak Octane LR състезателна жилетка

Camelbak Ultra LR състезателна жилетка. CamelBak

Тази състезателна жилетка използва 2 литров (70 унция) лумбален резервоар за хидратация, така че теглото е по-ниско на гърба. Може да откриете по-стабилна конфигурация. Както Camelbak Marathoner, той има джоб за скриване на окото в гърба с бънджи, идеален за съхранение на слоевете, за да се излитат или да се пуснат. Той има едни и същи джобове в предната част и джоб за закрепване с велкро. Двойните ремъци на гръдната кост също ви позволяват да регулирате прилягането.

| Повече ▼

6 - Последен път SJ Ultra Vest

Последен път SJ Ultra Vest. С любезното съдействие на Pricegrabber

Тази жилетка има голям товароподемност. В гърба си имаш външния бънджи и бримки за тренировъчните си стълбове и ледената брадва. В джоба на височина има и вътрешен бънджи. Той е съвместим с допълнителен хидратиращ мехур от 70 грама (продава се отделно). Но може да предпочетете да използвате двете включени бутилки за вода, държани в предните торбички. Това е дизайн, който не се изпотява обратно с Hex Mesh, който не абсорбира влагата. Всички ръбове са облицовани с Velvetex без хазаи свързване, въпреки че се притеснявам, че самият Hex Mesh може да е изкривен. Отстрани има два джоба за по-бързо съхранение. Тъй като страните са нещо повече от каишка, купувате тази жилетка в малка, средна или голяма.

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.