6 Правила за изпълнение на песен

Следвайте тези за безопасност и етикет

Независимо дали сте начинаещ или опитен бегач, песента е удобна опция за бягане на открито. Не е нужно да се притеснявате за автомобилите, маркираните разстояния (1 обиколка = 400 метра или около 1/4 миля) улесняват времето и измерват вашите тренировки, а по-меката повърхност е по-лесна за вашите стави, отколкото бетон или асфалт. Ето някои основни правила за етикета и безопасността за движение на пистата.

1 - Пуснете в правилната посока

Йордания Сименс / The Image Bank / Getty

Типичната посока за повечето песни е обратна на часовниковата стрелка, но може да варира. Потърсете написани знаци, показващи посоката, в която да се движите (някои алтернативни направления ежедневно), или следвайте ръководството на другите участници и пешеходци, ако не сте сигурни.

2 - Преминете надясно

Проследяването на етикетите изисква участниците да преминат на други хора вдясно в посока обратна на часовниковата стрелка, вляво, ако вървите по посока на часовниковата стрелка.

3 - Пуснете в правилната лента

Ако сте там, за да направите лесно бягане, се придържайте към двете най-външни платна на пистата. Вътрешните платна обикновено са запазени за бързи пътеки или тези, които правят скоростна тренировка . И е страхотно да вкараш децата в движение, като ги накара да се движат по пистата, но е важно да следват правилата.

4 - Слушайте музика с повишено внимание

Никога не съм чувал за песен, която забранява на хората да носят слушалки, но когато бягате по пътя или пътеките, трябва да сте сигурни, че не сте напълно отрязани от усещането за слух. Слушайте изпълняваната си музика с много нисък обем или с едно ухо, за да сте наясно с обкръжението си и да чуете други бегачи зад вас.

Повече: Мога ли да нося слушалки в състезание?

5 - Уважавайте часовете на използване

Повечето песни имат времена, когато трасето е извън границите на състезателите за развлечение, като по време на среща. Някои училища позволяват на състезателите за отдих да се движат във външните ленти, докато отборите правят тренировки, но трябва да попитате дали не сте сигурни дали е позволено.

6 - Оставете вашето куче у дома

Близките квартали на пистата не са добро място за привеждане на вашето куче за бягство или разходка. Дори ако кучето ви е на каишка, той или тя лесно може да попадне на друга платна, където някой работи.