Сладка скара с леки зъби

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 288

Мазнини - 20 гр

Въглехидрати - 6g

Протеин - 23 гр

Общо време 10 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 5 мин
Дози 3 (7-8 скариди всяка)

Скариди са толкова бързи за готвене, че основната опасност е просто да ги готвя твърде дълго и завършва с труден, гумени скариди. Използвайте този бърз и лесен метод, за да се превърнете в перфектни, вкусни скариди на скара, които са чудесни за всеки, който е на диета с ниско съдържание на въглехидрати.

Съставки

подготовка

  1. Смесете всички съставки, с изключение на скаридите заедно. Вкус. Сега е времето да направите корекции и да балансирате вкусовете според вашите вкусове. Вкусовете ще бъдат доста заглушени в окончателното ястие, така че го направете малко по-пикантен, отколкото искате да бъде скарида. Ако изглежда твърде кисел, добавете малко подсладител, но вкусът все още трябва да е ярък, тъй като цитрусовите плодове също ще бъдат по-малко кисел в момента, в който мариновавате и готвите с него.
  1. Марината на скариди за 15-20 минути преди печене. Не, тъй като цитрусовите плодове ще започнат да "готвят" протеина. Поставете скаридите на шишове, ако това е начина, по който ги правите.
  2. Загрейте грила и олио на скара или багажника. Грилът или багажникът трябва да са доста горещи, преди да пуснете скаридите. Те ще готвят само за 1 до 2 минути от всяка страна, ако скарата е гореща. Ако го правите на раница за зеленчуци, извадете ги и почти веднага щом ги изредите, ще започнете да ги завъртите.
  3. Те са готови, когато те са завършили да се превръщат непрозрачни през целия път.

Съвети

Избор на скариди: Колкото по-голям е скаридият, толкова по-скъп е, толкова по-лесно се скара. Можете да спестите пари, като използвате средно големи скариди, означени с "20-25", което означава, че колко от тях получавате в паунда. Ако направите това, съществуват основно два начина за печене, така че да не падат в огъня. Или ги поставете на шишчета или ги скайте на кошница или кошница, предназначена за зеленчуци (тези се наричат ​​различни неща, но основно са начин да се скара предмети, които в противен случай биха могли да паднат през решетката).

Ако купувате скални скариди, най-вероятно няма да ги наложите на шишчета или на багажник, в зависимост от това колко далеч са разделилите се на решетката скари.

Ако вашите скариди са в корпуса: Всъщност не е нужно да разцепите скаридите преди да ги въртите; можете да ги скара в черупките им, въпреки че ще отнеме повече време. Тогава гостите ще ги обединят на масата, което може да бъде забавно.