Рецепта за безкорабно пушена сьомга, праз и гъби Quiche

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 203

Мазнини - 12 гр

Карби - 7гр

Протеин - 15 гр

Общо време 50 мин
Подгответе 20 мин , готвяйте 30 мин
Сервирания 6

Това крушово quiche е лесно да се направи и е страхотен обяд, обяд и дори ястие ястие. Фактът, че е без коричка го прави без глутен и ниско съдържание на въглехидрати, поставяне на това вкусно ястие ястие обратно в менюто за тези с диетични ограничения или гледане на техните въглехидрати.

Пушената сьомга придава добър солен вкус; тази рецепта изисква консервирана пушена сьомга, но бихте могли да я опитате с сьомга тип lox, ако искате. Обикновената консервирана сьомга е чудесна и в това. Ако никога не сте готвили с праз преди да се наложи да сте сигурни, че ще изплакнете добре - пясъкът и мръсотията могат да се скрият между слоевете на празника.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 375 F.
  2. Загрейте маслото в голям тиган и настъргайте праз. Когато започнат да се смекчават, добавете гъби. След минута или две добавете чушките. Добавете малко сол и гответе за 3 до 4 минути. Непосредствено преди изваждането на топлината добавете мащерката.
  3. Междувременно разбийте сьомгата в чиния. Покрийте с варени зеленчуци и поръсете със сиренето.
  4. В купа смесете яйца, мляко, горчица, кайен, сол на вкус (не прекалено много, ако сьомгата е солена) и черен пипер. Можете да използвате яйцеклетка или миксер, но миксерът работи много добре.
  1. Изсипете яйчната смес върху останалите съставки и поръсете с червен пипер.
  2. Печете за 30-35 минути, докато златистите и настроите. Започнете проверка след 20 минути - ако стане прекалено кафяво, но средата е прекалено течна, покрийте с алуминиево фолио и продължете да се печете, често проверявайте. Центърът все още трябва да е малко свободен, когато е готов. Извадете го от фурната или останалото ще прекалее - центърът ще завърши готвенето от топлината, докато седи.

Състав на заместителите и съвети за готвене

Ако не сте запознати с работата с праз, важно е те да бъдат почистени добре преди употреба. Слоевете често имат пясък или мръсотия между тях. За да изплакнете праз, ги отрежете наполовина отгоре надолу. Задръжте всяка половина под течаща студена вода, разпръснете слоевете, за да сте сигурни, че са добре почистени. Ако предпочитате да не използвате праз, можете да замените лук или шалот.

Почти всякакъв вид сирене или комбинация от сирена ще работи в тази рецепта, но не използвайте твърде много силно ароматизирано сирене или ще преодолее останалите съставки.