Как да направите лесен crustless quiche

Изпускането на кората в това класическо ястие го прави незащитена с ниско съдържание на въглехидрати опция

Чичо по дефиниция започва с люспеста брашна (и много хора предпочитат да купят предварително направена пайова кора, за да улеснят тази първа стъпка). Така че, ако сте нисковъглехидрати, може да предположите, че quiches най-добре се избягват. Трябва ли просто да се придържате към обикновения омлет за закуска?

Няма трудни и бързи правила, когато става въпрос за вземане на quiches, така че имате късмет.

Оставянето на въглерод-тежка кора е всъщност стана популярна вземане на това класическо ястие. Всъщност коричките без кората са също толкова популярни, колкото обикновените в днешно време, а бързо търсене в Google ще доведе до редица тонове рецепти. Допълнително предимство е, че ще бъдете коварни? Те са по-лесни, тъй като имате един по-малко компонент, за който да се притеснявате.

Нуждаете се от малко мазнини в рецептата, за да можете лесно да ги махнете от тенджерата, но ако не правите версия с изключително ниско съдържание на мазнини (използвайте например мляко без мляко или мляко , което не е мляко , например), не трябва да се притеснявате за греста на тигана. Ако сте много ниско съдържание на мазнини, не забравяйте да го мазнина с масло или вашия избор на масло.

Ето стъпките за направата на вкусно безквасен quiche. Най-добрата част: В тази рецепта можете да хвърляте всичко, което имате в хладилника.

Лесна рецепта за сурова quiche

Ниво: Лесно

Общо време: 20 минути подготовка, плюс 30-45 минути време за печене

Съставки

инструкции

  1. Предварително загрявайте фурната до 375 градуса
  2. Пригответе твърдите съставки. Ако месото и / или зеленчуците са сурови, сойте и ги подправете на печката.
  3. Разстилайте месото и зеленчуците в тиган. При наслагването на съставките най-тежките влизат първо и сиренето е последно
  4. Разстилайте настърганото сирене върху останалите съставки.
  5. Сега ще направите крема, като комбинирате яйцата, млякото и подправките, или в купа с мивка, или любимата ми, блендер. Потопете се или смесете, докато стане малко пенливо. Обикновено използвам сол, черен пипер, билка или две, плюс обикновено изхвърлям някои подправки, когато готвя зеленчуците и месото на печката. Аз също харесвам малко изсушен горчив прах в моите яйца.
  6. Изсипете сместа за крема върху твърдите съставки и поставете тигана в основната скара на фурната за 30-45 минути.
  7. Започнете да проверявате quiche след половин час. Ако горната част е прекалено бърза, покрийте я с фолио. Вие искате страните да бъдат направени (вмъкнат нож излиза чист), но центърът да бъде малко мек. Той ще продължи да готви след изваждане от фурната.
  1. Извадете шкурката от фурната и оставете я. Пръскането на върха с червен пипер е хубаво докосване. Центърът ще готви след няколко минути. Можете да го ядете топло, студено или на стайна температура.

Ако искате по-специфична рецепта, опитайте моята пушена сьомга, праз и гъби безквасни quiche .

Имайте предвид, че има много лесни начини да се насладите на яйца . И ако един quiche изглежда малко прекалено труден за вашата мързелива събота сутрин, frittata е още по-лесно да се направи. Научете повече за разликата между двете, както и много други ястия с яйца.