Тайната на плоския Abs Stott Пилатес DVD преглед

Аз съм голям фен на системата на Stott Пилатес и техните учебни материали. Майсторския инструктор Мойра Меритуй е прекрасен учител, който олицетворява същността на това, което трябва да бъде учителят на Пилатес. Merrithew е изключително интелигентен, инструктира ясно и точно и предлага подходящи модификации.

Бързи факти

описание

Професионалисти

Против

Стив Пилатес "The Secret to Flat Abs" DVD преглед

Ако сте малко нови за Пилатес, "The Secret to Flat Abs" е страхотно място за начало. Той представя основните упражнения, които са фундаментални за Пилатес: упражнения, които обуславят корема, гърба и торса, като същевременно подобряват мобилността, гъвкавостта и гъвкавостта.

Тренировката води с голямо загряване, което ще ви подготви да издържите следващите 48 минути. Общо взето, тренировката съдържа 37 различни упражнения, които са от съществено значение за Пилатес: стоте , стрела с единия крак, подвижен като топка и т.н. Сигурно сте разбили пот, независимо дали сте начинаещ или не.

Както е случаят, всички Stott Pilates DVD тренировки, с които съм имал удоволствието да гледам, това е много добре произведено. Графиките са страхотни, аудиото е ясно и упражненията са лесни за следване. Moira Merrithew, която основала Stott Pilates със съпруга Линдзи, е инструктор и тя прави фантастична работа.

Двата студентски модела са много добре обучени и демонстрират ясно упражненията. Меритуй представя упражненията толкова ясно, че евентуално можете да направите това само като слушате гласа й. Вече не изваждайте врата си в неудобно положение, за да видите зрителя на телевизора.

Това може да е тренировъчно DVD за начинаещи, но това е всичко, но не е основно. Да, включените упражнения са малко по-уводно ниво, но те все още са достатъчно предизвикателни, за да осигурят ефективна тренировка за дори и средно напреднали или напреднали студенти по пилатес.

Това DVD включва бонус тренировка от следващото ниво. "Secret to Flat Abs" е първият от поредицата, който включва и "Фирмата и Fit", "Core Challenge" и "Strong & Streamlined".

Купете Stott Пилатес "DVD Secret