Списък на маратоните на кофата

С толкова много маратони, от които да избирате, е трудно да решите къде да се движите на 26,2 мили. Следващите слайдове включват някои от най-големите и най-добрите маратони в света и могат да бъдат намерени на много списъци на колоездачите. Кои от тях вече сте проверили? И какво следва от списъка ви?

1 - Токио Маратон

Джунко Кимура / Гети

Кога: 25 февруари 2018 г.
Къде: Токио, Япония
Защо да го направите: Макионата в Токио е най-голямата състезание по маратон в цяла Азия и е изключително популярна сред японските бегачи и маратони по целия свят. Световната раса има около 30 000 песни, за които почти 300 000 души кандидатстват, като окончателните селекции се базират на лотария. Този добре организиран маратон има изобилие от подкрепа и зрители по пътя, докато правите културна и живописна обиколка на миналото, настоящето и бъдещето на Токио.

2 - Парижкият маратон

Getty Images Европа

Кога: 8 април 2018 г.
Къде: Париж, Франция
Защо да го управлявате: Един от най-красивите курсове по маратон в голям град, Парижкият маратон е плосък и бърз курс. Ще получите живописна обиколка на някои от най-известните места в Париж, като същевременно се радвате на голяма подкрепа от тълпата.

3 - Бостън Маратон

Гети изображения

Кога: 16 април 2018 г.
Къде: Бостън, Масачузетс.
Защо да го изпълнявате: Много състезатели имат най-стария годишен маратон в света на списъка с кофи, защото само навлизането в Бостън представлява значително постижение. Но дори и да не отговаряте на трудните квалификационни времена на състезанието, винаги можете да участвате в един от благотворителните партньори на състезанието. Първият старт на Бостън е толкова вълнуващо, че повечето бегачи нямат нищо против сериите хълмове (включително и скандалния хълм Heartbreak Hill) към края на курса.

4 - Лондонският маратон

Моментът на мобилните ED

Кога: 22 април 2018 г.
Къде: Лондон, Англия
Защо да го управлявате: Един от петте световни маратонови специалности, Лондонският маратон е начело на много списъци на състезателите заради живописния си курс, невероятната подкрепа на тълпата и забавната атмосфера. Достигането на участие в състезанието може да е трудно, но състезанието предлага много благотворителни места за тези, които искат да наберат средства за замяна.

5 - Международен маратон на Големия Сур

Кога: 29 април 2018 г.
Къде: Монтерей, Калифорния
Защо да го управлявате: Кой не би искал да управлява най-живописния маратон в САЩ? Участниците в международния маратон на Big Sur се сблъскват с червените дървета и преживяват спиращи дъха изгледи на Тихия океан, правейки тичането на много хълмист курс, който напълно го заслужава. Състезателите, които са го направили, съобщават, че доброволците и спортната подкрепа са феноменални. Дори ще бъдете третирани с класически пианист, който играе по време на курса.

Не сте готови за пълен маратон? Винаги има половин маратон на Big Sur, който има подобни грандиозни изгледи.

6 - Берлинския маратон

Bongarts / Getty

Кога: 24 септември 2017 г.
Къде: Берлин, Германия
Защо да го управлявате: Друг един от световните специалности, Берлинският маратон е плосък, бърз и много живописен маратон. В миналото световният рекорд бе счупен тук, така че елитната раса също е много конкурентна и вълнуваща. Знаейки, че се движите по стъпките на най-добрите маратонисти в света, само добавя към привлекателността на маратона. И голямата подкрепа на тълпата и атмосферата на парти по време на пътя може да ви помогне да ви тласне към вашите собствени лични постижения.

7 - Чикаго Маратон

Скот Олсън / Гети изображения

Кога: 8 октомври 2017 г.
Къде: Чикаго, Илинойс
Защо да го направите : Световният рекорд на маратоните е прекъснат многократно в Чикаго, така че е много бърз и предпочитан от бегачите, опитващи се да ръководят PR . Също така е известно и с огромна подкрепа на тълпата, която също помага за увеличаване на времето на участниците.

Курсът започва и завършва в Грант Парк, на брега на езерото Мичиган в центъра на Чикаго. По време на пътуването ще се радвате на много от акцентите на града, включително: Уилис Тауър, Чикагския борд на търговията, Зоологическата градина на Линкълн Парк, Обединените центрове, Chinatown Gate и много от разнообразните квартали на Чикаго. И вие ще имате много подкрепящи фенове, които развеселяват и взривяват музика в целия Windy City.

Вижте също: Как да стигнете до Чикаго маратон

8 - Маратон в Ню Йорк

Снимка от Спенсър Плат / Гети изображения

Кога: 5 ноември 2017 г.
Къде: Ню Йорк, Ню Йорк
Защо да го управлявате: Друг от големите маратони, Ню Йорк е най-големият маратон в света - както по отношение на участниците, така и по отношение на зрителите. Навигаторите обикалят петте квартала на града и изживяват разнообразните и оживени квартали на Ню Йорк. С повече от 2,5 милиона зрители, които приветстват участниците по улиците на Ню Йорк, това наистина е състезание като никое друго. Набирането на лотарията става все по-трудно всяка година, но състезанието има известни спортни отбори.

Подобно на Биг Сур, ако не можете напълно да направите, половината маратон в Ню Йорк (проведена през март) е доста готина алтернатива.


Вижте също: Как да стигнете до маратона в Ню Йорк

9 - Атински класически маратон

Getty Images Европа

Кога: 12 ноември 2017 г.
Къде: Атина, Гърция
Защо да го управлявате: Оригиналният исторически маратонски курс не може да бъде победен, но вкарайте вдъхновяващия финал на олимпийския стадион през 1896 г., а Атинския маратон наистина е веднъж в живота.

Още маратони: